Crouzet Etn NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Crouzet Etn NV

Contactgegevens Crouzet Etn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crouzet Etn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crouzet Etn NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albert I Laan 40 1780 Wemmel, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crouzet Etn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crouzet Etn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crouzet Etn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crouzet Etn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crouzet Etn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crouzet Etn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crouzet Etn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crouzet Etn NV
Products information Crouzet Etn NV

BTW identificatienummer (tax): BE04768035888
Ondernemingsnummer: 8318542480
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Current relays; Electronic controls, components for electronic control systems; Electronic temperature control devices; Hybrid relays; LCD counter modules; Pneumatic controls; Pneumatic gauging systems; Pneumatic valves; Power controllers; Pressure absorbers, pneumatic; Pressure switches for pneumatics; Servo drive systems, brushless; Supervisory relays; Synchronous gear motors; Synchronous motors; Temperature measuring probes for industry; Time relays, electronic

Product categorie (product category): Asynchronous Motors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crouzet Etn NV
(Get full report from official database of BE for Crouzet Etn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crouzet Etn NV
Addition kinds of activities for Crouzet Etn NV

3873. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
346999. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
33120110. Lichte olie ruwe, uit chemische herstel coke ovens | Light oil crude, from chemical recovery coke ovens
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
50840401. Derricks | Derricks
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard

Werken bij Crouzet Etn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crouzet Etn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crouzet Etn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crouzet Etn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Crouzet Etn NV in sociale netwerken
Look for responds of Crouzet Etn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crouzet Etn NV. Laat een reactie achter voor Crouzet Etn NV. Crouzet Etn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crouzet Etn NV. Leave a respond for Crouzet Etn NV. Crouzet Etn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crouzet Etn NV op de google maps. Adres en contacten Crouzet Etn NV
Location of Crouzet Etn NV on the google maps. Address and contacts of Crouzet Etn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Crouzet Etn NV Crouzet Etn NV: PAUL MANSHOVEN-CLAESEN | Haesevoets R | Dave et Frere | RONNY DELBEKE | Serfoco SA

Other related companies as Crouzet Etn NV: PAUL MANSHOVEN-CLAESEN | Haesevoets R | Dave et Frere | RONNY DELBEKE | Serfoco SA

Crouzet Etn NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crouzet Etn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04768035888. Het bedrijf Crouzet Etn NV bevindt zich op het adres: Koning Albert I Laan 40 1780 Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Asynchronous Motors. Lijst met producten zijn Current relays; Electronic controls, components for electronic control systems; Electronic temperature control devices; Hybrid relays; LCD counter modules; Pneumatic controls; Pneumatic gauging systems; Pneumatic valves; Power controllers; Pressure absorbers, pneumatic; Pressure switches for pneumatics; Servo drive systems, brushless; Supervisory relays; Synchronous gear motors; Synchronous motors; Temperature measuring probes for industry; Time relays, electronic.
De hoofdactiviteit van Crouzet Etn NV is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crouzet Etn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crouzet Etn NV, openstaande posities, locatie van Crouzet Etn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Crouzet Etn NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crouzet Etn NV, company assigned to the tax number BE04768035888. The company Crouzet Etn NV is located at the address: Koning Albert I Laan 40 1780 Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Asynchronous Motors. List of products are Current relays; Electronic controls, components for electronic control systems; Electronic temperature control devices; Hybrid relays; LCD counter modules; Pneumatic controls; Pneumatic gauging systems; Pneumatic valves; Power controllers; Pressure absorbers, pneumatic; Pressure switches for pneumatics; Servo drive systems, brushless; Supervisory relays; Synchronous gear motors; Synchronous motors; Temperature measuring probes for industry; Time relays, electronic.
The main activity of Crouzet Etn NV is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Crouzet Etn NV is not available. You also can look at reviews of Crouzet Etn NV, open positions, location of Crouzet Etn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crouzet Etn NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crouzet Etn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crouzet Etn NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crouzet Etn NV, employees, financial statistics.