Esm茅ralda-Bernard

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Esm茅ralda-Bernard
Private companiesInsurance Carriers • Esm茅ralda-Bernard

Contactgegevens Esm茅ralda-Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Esm茅ralda-Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Esm茅ralda-Bernard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Fran?ois Cornesse 111; 4920; Aywaille, België

Telefoon (phone): 04 384 62 91 (+32-04 384 62 91) 04 384 62 91 (+32-04 384 62 91)

Fax (fax): +32 (67) 467-41-61 +32 (67) 467-41-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Esm茅ralda-Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Esm茅ralda-Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Esm茅ralda-Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Esm茅ralda-Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Esm茅ralda-Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Esm茅ralda-Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Esm茅ralda-Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Esm茅ralda-Bernard
Products information Esm茅ralda-Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE08074096679
Ondernemingsnummer: 1847869873
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Esm茅ralda-Bernard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrology

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Esm茅ralda-Bernard
(Get full report from official database of BE for Esm茅ralda-Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Esm茅ralda-Bernard
Addition kinds of activities for Esm茅ralda-Bernard

508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
34690200. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
73239900. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
73890700. Afwerking diensten | Finishing services

Werken bij Esm茅ralda-Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Esm茅ralda-Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Esm茅ralda-Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Esm茅ralda-Bernard. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Esm茅ralda-Bernard in sociale netwerken
Look for responds of Esm茅ralda-Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Esm茅ralda-Bernard. Laat een reactie achter voor Esm茅ralda-Bernard. Esm茅ralda-Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Esm茅ralda-Bernard. Leave a respond for Esm茅ralda-Bernard. Esm茅ralda-Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Esm茅ralda-Bernard op de google maps. Adres en contacten Esm茅ralda-Bernard
Location of Esm茅ralda-Bernard on the google maps. Address and contacts of Esm茅ralda-Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come Esm茅ralda-Bernard Esm茅ralda-Bernard: Para Club Schaffen | DERBY | ANNE STUBBE | G.D.K. DECO | KON. VANNESTE GENOOTSCH.

Other related companies as Esm茅ralda-Bernard: Para Club Schaffen | DERBY | ANNE STUBBE | G.D.K. DECO | KON. VANNESTE GENOOTSCH.

Esm茅ralda-Bernard is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Esm茅ralda-Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08074096679. Het bedrijf Esm茅ralda-Bernard bevindt zich op het adres: Avenue Fran?ois Cornesse 111; 4920; Aywaille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Astrology. Producten gemaakt in Esm茅ralda-Bernard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Esm茅ralda-Bernard is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Esm茅ralda-Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Esm茅ralda-Bernard, openstaande posities, locatie van Esm茅ralda-Bernard op de kaart.

Esm茅ralda-Bernard is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Esm茅ralda-Bernard, company assigned to the tax number BE08074096679. The company Esm茅ralda-Bernard is located at the address: Avenue Fran?ois Cornesse 111; 4920; Aywaille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Astrology. Products created in Esm茅ralda-Bernard were not found.
The main activity of Esm茅ralda-Bernard is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Esm茅ralda-Bernard is not available. You also can look at reviews of Esm茅ralda-Bernard, open positions, location of Esm茅ralda-Bernard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Esm茅ralda-Bernard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Esm茅ralda-Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Esm茅ralda-Bernard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Esm茅ralda-Bernard, employees, financial statistics.