De Zonnewijzer

Contactgegevens De Zonnewijzer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Zonnewijzer: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Zonnewijzer

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prinsessestraat 159 Box 11; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 31 01 13 (+32-051 31 01 13) 051 31 01 13 (+32-051 31 01 13)

Fax (fax): +32 (19) 655-62-95 +32 (19) 655-62-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Zonnewijzer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Zonnewijzer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Zonnewijzer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Zonnewijzer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Zonnewijzer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Zonnewijzer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Zonnewijzer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Zonnewijzer
Products information De Zonnewijzer

BTW identificatienummer (tax): BE03806182861
Ondernemingsnummer: 6093261718
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Zonnewijzer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrology

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Zonnewijzer
(Get full report from official database of BE for De Zonnewijzer)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Zonnewijzer
Addition kinds of activities for De Zonnewijzer

153199. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
24990800. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation

Werken bij De Zonnewijzer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Zonnewijzer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Zonnewijzer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Zonnewijzer. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van De Zonnewijzer in sociale netwerken
Look for responds of De Zonnewijzer in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Zonnewijzer. Laat een reactie achter voor De Zonnewijzer. De Zonnewijzer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Zonnewijzer. Leave a respond for De Zonnewijzer. De Zonnewijzer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Zonnewijzer op de google maps. Adres en contacten De Zonnewijzer
Location of De Zonnewijzer on the google maps. Address and contacts of De Zonnewijzer

Andere gerelateerde bedrijven als come De Zonnewijzer De Zonnewijzer: WEBER-NORBELCO | LEMMENS PAUL | LUC DEPUYDT | ECHO | Estonia Consulate Honorary

Other related companies as De Zonnewijzer: WEBER-NORBELCO | LEMMENS PAUL | LUC DEPUYDT | ECHO | Estonia Consulate Honorary

De Zonnewijzer is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Zonnewijzer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03806182861. Het bedrijf De Zonnewijzer bevindt zich op het adres: Prinsessestraat 159 Box 11; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Astrology. Producten gemaakt in De Zonnewijzer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Zonnewijzer is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Zonnewijzer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Zonnewijzer, openstaande posities, locatie van De Zonnewijzer op de kaart.

De Zonnewijzer is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Zonnewijzer, company assigned to the tax number BE03806182861. The company De Zonnewijzer is located at the address: Prinsessestraat 159 Box 11; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Astrology. Products created in De Zonnewijzer were not found.
The main activity of De Zonnewijzer is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Zonnewijzer is not available. You also can look at reviews of De Zonnewijzer, open positions, location of De Zonnewijzer on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Zonnewijzer, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Zonnewijzer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Zonnewijzer, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Zonnewijzer, employees, financial statistics.