Chrysalide

Particuliere bedrijvenBosbouw • Chrysalide
Private companiesForestry • Chrysalide

Contactgegevens Chrysalide: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chrysalide: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chrysalide

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Deflandre 213; 4053; Chaudfontaine (Embourg), België

Telefoon (phone): 0475 93 15 59 (+32-0475 93 15 59) 0475 93 15 59 (+32-0475 93 15 59)

Fax (fax): +32 (16) 315-29-57 +32 (16) 315-29-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chrysalide: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chrysalide"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chrysalide"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chrysalide, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chrysalide. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chrysalide, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chrysalide. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chrysalide
Products information Chrysalide

BTW identificatienummer (tax): BE06858734130
Ondernemingsnummer: 4885314941
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Chrysalide zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrology

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chrysalide
(Get full report from official database of BE for Chrysalide)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chrysalide
Addition kinds of activities for Chrysalide

281602. Kleurpigmenten | Color pigments
01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
14299905. Grits mijnbouw (gebroken steen) | Grits mining (crushed stone)
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines

Werken bij Chrysalide: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chrysalide: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chrysalide. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chrysalide. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

Zoek naar antwoorden van Chrysalide in sociale netwerken
Look for responds of Chrysalide in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chrysalide. Laat een reactie achter voor Chrysalide. Chrysalide bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chrysalide. Leave a respond for Chrysalide. Chrysalide on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chrysalide op de google maps. Adres en contacten Chrysalide
Location of Chrysalide on the google maps. Address and contacts of Chrysalide

Andere gerelateerde bedrijven als come Chrysalide Chrysalide: L-Decor | PAPER-CLIP | THEO VAN DIEREN | G.T. TESSENDERLO | BEERNAERT GEERT

Other related companies as Chrysalide: L-Decor | PAPER-CLIP | THEO VAN DIEREN | G.T. TESSENDERLO | BEERNAERT GEERT

Chrysalide is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chrysalide, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06858734130. Het bedrijf Chrysalide bevindt zich op het adres: Rue Joseph Deflandre 213; 4053; Chaudfontaine (Embourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Astrology. Producten gemaakt in Chrysalide zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chrysalide is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chrysalide is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chrysalide, openstaande posities, locatie van Chrysalide op de kaart.

Chrysalide is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chrysalide, company assigned to the tax number BE06858734130. The company Chrysalide is located at the address: Rue Joseph Deflandre 213; 4053; Chaudfontaine (Embourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Astrology. Products created in Chrysalide were not found.
The main activity of Chrysalide is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chrysalide is not available. You also can look at reviews of Chrysalide, open positions, location of Chrysalide on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chrysalide, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chrysalide, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chrysalide, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chrysalide, employees, financial statistics.