TONY MERTENS

Contactgegevens TONY MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TONY MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TONY MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEVENSLEI 41-43; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33221987 (+32-33221987) 33221987 (+32-33221987)

Fax (fax): +32 (15) 876-90-93 +32 (15) 876-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TONY MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TONY MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TONY MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TONY MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TONY MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TONY MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TONY MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TONY MERTENS
Products information TONY MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE08424560546
Ondernemingsnummer: 7150970458
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TONY MERTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrologen, grafologen and mediums; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TONY MERTENS
(Get full report from official database of BE for TONY MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TONY MERTENS
Addition kinds of activities for TONY MERTENS

20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
34290303. Ski rekken, auto | Ski racks, automotive
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership

Werken bij TONY MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TONY MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TONY MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TONY MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van TONY MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of TONY MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TONY MERTENS. Laat een reactie achter voor TONY MERTENS. TONY MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TONY MERTENS. Leave a respond for TONY MERTENS. TONY MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TONY MERTENS op de google maps. Adres en contacten TONY MERTENS
Location of TONY MERTENS on the google maps. Address and contacts of TONY MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come TONY MERTENS TONY MERTENS: Broekaert | MARIE-MADELEINE TORBEYNS | JANSSENS M. | R.W. TAKELDIENST | BONNE INDUSTRIAL

Other related companies as TONY MERTENS: Broekaert | MARIE-MADELEINE TORBEYNS | JANSSENS M. | R.W. TAKELDIENST | BONNE INDUSTRIAL

TONY MERTENS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TONY MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424560546. Het bedrijf TONY MERTENS bevindt zich op het adres: STEVENSLEI 41-43; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Astrologen, grafologen and mediums; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in TONY MERTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TONY MERTENS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TONY MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TONY MERTENS, openstaande posities, locatie van TONY MERTENS op de kaart.

TONY MERTENS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TONY MERTENS, company assigned to the tax number BE08424560546. The company TONY MERTENS is located at the address: STEVENSLEI 41-43; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Astrologen, grafologen and mediums; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Products created in TONY MERTENS were not found.
The main activity of TONY MERTENS is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TONY MERTENS is not available. You also can look at reviews of TONY MERTENS, open positions, location of TONY MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TONY MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TONY MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TONY MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TONY MERTENS, employees, financial statistics.