PARA-ASTRO

Contactgegevens PARA-ASTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARA-ASTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARA-ASTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTSTRAAT 45; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56258063 (+32-56258063) 56258063 (+32-56258063)

Fax (fax): +32 (81) 670-64-77 +32 (81) 670-64-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARA-ASTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARA-ASTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARA-ASTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARA-ASTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARA-ASTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARA-ASTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARA-ASTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARA-ASTRO
Products information PARA-ASTRO

BTW identificatienummer (tax): BE04114074707
Ondernemingsnummer: 1963775634
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PARA-ASTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrologen, grafologen and mediums; Boekhandels; CD's, cassettes and platen; Cosmetica and toiletartikelen; Geschenken and souvenirs; Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARA-ASTRO
(Get full report from official database of BE for PARA-ASTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARA-ASTRO
Addition kinds of activities for PARA-ASTRO

3535. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
28249907. Paardhaar, kunstmatig: nylon | Horsehair, artificial: nylon
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
38410404. Klemmen, chirurgisch | Clamps, surgical
75490103. Smeerservice, auto | Lubrication service, automotive

Werken bij PARA-ASTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARA-ASTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARA-ASTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARA-ASTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van PARA-ASTRO in sociale netwerken
Look for responds of PARA-ASTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARA-ASTRO. Laat een reactie achter voor PARA-ASTRO. PARA-ASTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARA-ASTRO. Leave a respond for PARA-ASTRO. PARA-ASTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARA-ASTRO op de google maps. Adres en contacten PARA-ASTRO
Location of PARA-ASTRO on the google maps. Address and contacts of PARA-ASTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come PARA-ASTRO PARA-ASTRO: WALLENIUS WILHELMSEN LOGISTICS BELGIUM | FLCAMAL SA | Amazon Insurance NV | Mercerie les 2 Mains | PARVIN TAHRIRI

Other related companies as PARA-ASTRO: WALLENIUS WILHELMSEN LOGISTICS BELGIUM | FLCAMAL SA | Amazon Insurance NV | Mercerie les 2 Mains | PARVIN TAHRIRI

PARA-ASTRO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARA-ASTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04114074707. Het bedrijf PARA-ASTRO bevindt zich op het adres: KONING ALBERTSTRAAT 45; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Astrologen, grafologen and mediums; Boekhandels; CD's, cassettes and platen; Cosmetica and toiletartikelen; Geschenken and souvenirs; Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Producten gemaakt in PARA-ASTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARA-ASTRO is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARA-ASTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARA-ASTRO, openstaande posities, locatie van PARA-ASTRO op de kaart.

PARA-ASTRO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARA-ASTRO, company assigned to the tax number BE04114074707. The company PARA-ASTRO is located at the address: KONING ALBERTSTRAAT 45; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Astrologen, grafologen and mediums; Boekhandels; CD's, cassettes and platen; Cosmetica and toiletartikelen; Geschenken and souvenirs; Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Products created in PARA-ASTRO were not found.
The main activity of PARA-ASTRO is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PARA-ASTRO is not available. You also can look at reviews of PARA-ASTRO, open positions, location of PARA-ASTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARA-ASTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARA-ASTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARA-ASTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARA-ASTRO, employees, financial statistics.