PROFESSEUR KETIA

Contactgegevens PROFESSEUR KETIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROFESSEUR KETIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROFESSEUR KETIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BIDAUT 20; 4000; LIEGE-CENTRE, België

Telefoon (phone): 479777613 (+32-479777613) 479777613 (+32-479777613)

Fax (fax): +32 (67) 157-25-57 +32 (67) 157-25-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROFESSEUR KETIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROFESSEUR KETIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROFESSEUR KETIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROFESSEUR KETIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROFESSEUR KETIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROFESSEUR KETIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROFESSEUR KETIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROFESSEUR KETIA
Products information PROFESSEUR KETIA

BTW identificatienummer (tax): BE02389770507
Ondernemingsnummer: 7668426513
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in PROFESSEUR KETIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrologen, grafologen and mediums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROFESSEUR KETIA
(Get full report from official database of BE for PROFESSEUR KETIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROFESSEUR KETIA
Addition kinds of activities for PROFESSEUR KETIA

229803. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
20150106. Kip, geslacht en gekleed | Chicken, slaughtered and dressed
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
50840904. Machines en uitrusting voor het knijpen | Crushing machinery and equipment
72619901. Crematorium | Crematory
73130000. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership

Werken bij PROFESSEUR KETIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROFESSEUR KETIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROFESSEUR KETIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROFESSEUR KETIA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van PROFESSEUR KETIA in sociale netwerken
Look for responds of PROFESSEUR KETIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROFESSEUR KETIA. Laat een reactie achter voor PROFESSEUR KETIA. PROFESSEUR KETIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROFESSEUR KETIA. Leave a respond for PROFESSEUR KETIA. PROFESSEUR KETIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROFESSEUR KETIA op de google maps. Adres en contacten PROFESSEUR KETIA
Location of PROFESSEUR KETIA on the google maps. Address and contacts of PROFESSEUR KETIA

Andere gerelateerde bedrijven als come PROFESSEUR KETIA PROFESSEUR KETIA: KBC | DE SMIS | MARC VAN DEN PLAS | B.S.G.O. 'T PLEINTJE | L & H Administration

Other related companies as PROFESSEUR KETIA: KBC | DE SMIS | MARC VAN DEN PLAS | B.S.G.O. 'T PLEINTJE | L & H Administration

PROFESSEUR KETIA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROFESSEUR KETIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02389770507. Het bedrijf PROFESSEUR KETIA bevindt zich op het adres: RUE BIDAUT 20; 4000; LIEGE-CENTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 351,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Astrologen, grafologen and mediums. Producten gemaakt in PROFESSEUR KETIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROFESSEUR KETIA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROFESSEUR KETIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROFESSEUR KETIA, openstaande posities, locatie van PROFESSEUR KETIA op de kaart.

PROFESSEUR KETIA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROFESSEUR KETIA, company assigned to the tax number BE02389770507. The company PROFESSEUR KETIA is located at the address: RUE BIDAUT 20; 4000; LIEGE-CENTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 351,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Astrologen, grafologen and mediums. Products created in PROFESSEUR KETIA were not found.
The main activity of PROFESSEUR KETIA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROFESSEUR KETIA is not available. You also can look at reviews of PROFESSEUR KETIA, open positions, location of PROFESSEUR KETIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROFESSEUR KETIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROFESSEUR KETIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROFESSEUR KETIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROFESSEUR KETIA, employees, financial statistics.