AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS

Contactgegevens AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ELOOISWEG56; 8902; IEPER, België

Telefoon (phone): 57209825 (+32-57209825) 57209825 (+32-57209825)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS
Products information AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrologen, grafologen and mediums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS
(Get full report from official database of BE for AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS
Addition kinds of activities for AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS

511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
31519902. Handschoenen, leer: werk | Gloves, leather: work
32810602. flagstones | Flagstones
38250100. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
50879903. Gravure apparatuur en benodigdheden | Engraving equipment and supplies
89990303. Ghost schrijven | Ghost writing
92290401. Openbare orde en veiligheid, federale overheid | Public order and safety, federal government

Werken bij AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS in sociale netwerken
Look for responds of AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS. Laat een reactie achter voor AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS. AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS. Leave a respond for AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS. AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS op de google maps. Adres en contacten AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS
Location of AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS on the google maps. Address and contacts of AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS

Andere gerelateerde bedrijven als come AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS: C & C BVBA | HOGE DUIN | S. FALLETTA | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Epibrant-Sjakosj

Other related companies as AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS: C & C BVBA | HOGE DUIN | S. FALLETTA | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Epibrant-Sjakosj

AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS bevindt zich op het adres: SINT-ELOOISWEG56; 8902; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Astrologen, grafologen and mediums. Producten gemaakt in AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, openstaande posities, locatie van AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS op de kaart.

AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, company assigned to the tax number BE08428680419. The company AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS is located at the address: SINT-ELOOISWEG56; 8902; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Astrologen, grafologen and mediums. Products created in AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS were not found.
The main activity of AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS is not available. You also can look at reviews of AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, open positions, location of AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AARDSTRALENBESTRIJDING MARC RENS, employees, financial statistics.