HENDRIK DE BONDT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • HENDRIK DE BONDT
Private companiesReal Estate • HENDRIK DE BONDT

Contactgegevens HENDRIK DE BONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRIK DE BONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRIK DE BONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CESAR MEEUSSTRAAT 4B1; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52451631 (+32-52451631) 52451631 (+32-52451631)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRIK DE BONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRIK DE BONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRIK DE BONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRIK DE BONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRIK DE BONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRIK DE BONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRIK DE BONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRIK DE BONDT
Products information HENDRIK DE BONDT

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Consultants en Investissements.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Cr茅dit 脿 la consommation. Gestion de portefeuilles and fortunes, conseils en placements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRIK DE BONDT
(Get full report from official database of BE for HENDRIK DE BONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRIK DE BONDT
Addition kinds of activities for HENDRIK DE BONDT

238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
322100. Glascontainers | Glass containers
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized
50230306. Venster tinten | Window shades
59999901. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
73420201. Vogelbestendig | Bird proofing

Werken bij HENDRIK DE BONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRIK DE BONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRIK DE BONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRIK DE BONDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van HENDRIK DE BONDT in sociale netwerken
Look for responds of HENDRIK DE BONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRIK DE BONDT. Laat een reactie achter voor HENDRIK DE BONDT. HENDRIK DE BONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRIK DE BONDT. Leave a respond for HENDRIK DE BONDT. HENDRIK DE BONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRIK DE BONDT op de google maps. Adres en contacten HENDRIK DE BONDT
Location of HENDRIK DE BONDT on the google maps. Address and contacts of HENDRIK DE BONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRIK DE BONDT HENDRIK DE BONDT: VANHIE KINDERKLEDING | MOMENTO | Wavico | 'T KINT DE ROODENBEKE | FRANK DE CONINCK

Other related companies as HENDRIK DE BONDT: VANHIE KINDERKLEDING | MOMENTO | Wavico | 'T KINT DE ROODENBEKE | FRANK DE CONINCK

HENDRIK DE BONDT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRIK DE BONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf HENDRIK DE BONDT bevindt zich op het adres: CESAR MEEUSSTRAAT 4B1; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Cr茅dit 脿 la consommation. Gestion de portefeuilles and fortunes, conseils en placements. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Consultants en Investissements.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van HENDRIK DE BONDT is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRIK DE BONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRIK DE BONDT, openstaande posities, locatie van HENDRIK DE BONDT op de kaart.

HENDRIK DE BONDT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRIK DE BONDT, company assigned to the tax number BE01141174316. The company HENDRIK DE BONDT is located at the address: CESAR MEEUSSTRAAT 4B1; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Cr茅dit 脿 la consommation. Gestion de portefeuilles and fortunes, conseils en placements. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Consultants en Investissements.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of HENDRIK DE BONDT is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRIK DE BONDT is not available. You also can look at reviews of HENDRIK DE BONDT, open positions, location of HENDRIK DE BONDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRIK DE BONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRIK DE BONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRIK DE BONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRIK DE BONDT, employees, financial statistics.