ZAKENKANTOOR J.R.V.

Contactgegevens ZAKENKANTOOR J.R.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR J.R.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR J.R.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAAIAKKER 16; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93663743 (+32-93663743) 93663743 (+32-93663743)

Fax (fax): +32 (14) 941-62-48 +32 (14) 941-62-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR J.R.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR J.R.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR J.R.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR J.R.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR J.R.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR J.R.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR J.R.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR J.R.V.
Products information ZAKENKANTOOR J.R.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09002716064
Ondernemingsnummer: 8380615234
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Financement.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR J.R.V.
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR J.R.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR J.R.V.
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR J.R.V.

382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
37249908. Jet-assisted-opstartapparaten (jato) | Jet assisted takeoff devices (jato)
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
45139902. Pakket levering, privé-lucht | Package delivery, private air
61119901. Commodity credit corporation | Commodity credit corporation
81110206. Schuldinvorderingswet | Debt collection law

Werken bij ZAKENKANTOOR J.R.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR J.R.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR J.R.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR J.R.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR J.R.V. in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR J.R.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR J.R.V.. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR J.R.V.. ZAKENKANTOOR J.R.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR J.R.V.. Leave a respond for ZAKENKANTOOR J.R.V.. ZAKENKANTOOR J.R.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR J.R.V. op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR J.R.V.
Location of ZAKENKANTOOR J.R.V. on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR J.R.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR J.R.V. ZAKENKANTOOR J.R.V.: Servicadet SA | ANDRE BOUCHEZ | HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH | Sarrazijn | Lennartz M

Other related companies as ZAKENKANTOOR J.R.V.: Servicadet SA | ANDRE BOUCHEZ | HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH | Sarrazijn | Lennartz M

ZAKENKANTOOR J.R.V. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR J.R.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09002716064. Het bedrijf ZAKENKANTOOR J.R.V. bevindt zich op het adres: GAAIAKKER 16; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR J.R.V. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR J.R.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR J.R.V., openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR J.R.V. op de kaart.

ZAKENKANTOOR J.R.V. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR J.R.V., company assigned to the tax number BE09002716064. The company ZAKENKANTOOR J.R.V. is located at the address: GAAIAKKER 16; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation. List of products are Produits & Services: Financement.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ZAKENKANTOOR J.R.V. is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR J.R.V. is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR J.R.V., open positions, location of ZAKENKANTOOR J.R.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR J.R.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR J.R.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR J.R.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR J.R.V., employees, financial statistics.