ZAKENKANTOOR VEREECKE

Contactgegevens ZAKENKANTOOR VEREECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR VEREECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR VEREECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLATANENDREEF 20; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56603176 (+32-56603176) 56603176 (+32-56603176)

Fax (fax): +32 (51) 733-31-83 +32 (51) 733-31-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR VEREECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR VEREECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR VEREECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR VEREECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR VEREECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR VEREECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR VEREECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR VEREECKE
Products information ZAKENKANTOOR VEREECKE

BTW identificatienummer (tax): BE06431365966
Ondernemingsnummer: 9252380371
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Banque.. Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Banques and organismes de cr茅dit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR VEREECKE
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR VEREECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR VEREECKE
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR VEREECKE

07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
25410103. Garment rekken, hout | Garment racks, wood
28920109. Nitromannitol (explosief) | Nitromannitol (explosive)
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
38120301. Antennes, radar of communicatie | Antennas, radar or communications
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
87320000. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research

Werken bij ZAKENKANTOOR VEREECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR VEREECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR VEREECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR VEREECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Werfleider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR VEREECKE in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR VEREECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR VEREECKE. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR VEREECKE. ZAKENKANTOOR VEREECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR VEREECKE. Leave a respond for ZAKENKANTOOR VEREECKE. ZAKENKANTOOR VEREECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR VEREECKE op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR VEREECKE
Location of ZAKENKANTOOR VEREECKE on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR VEREECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR VEREECKE ZAKENKANTOOR VEREECKE: TB Decoratie EBVBA | LES M?SANGES | PM Technics | I.V.K.A.-A.I.C.A. | Sagam NV

Other related companies as ZAKENKANTOOR VEREECKE: TB Decoratie EBVBA | LES M?SANGES | PM Technics | I.V.K.A.-A.I.C.A. | Sagam NV

ZAKENKANTOOR VEREECKE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR VEREECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06431365966. Het bedrijf ZAKENKANTOOR VEREECKE bevindt zich op het adres: PLATANENDREEF 20; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Banques and organismes de cr茅dit. Lijst met producten zijn Services: Banque.. Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR VEREECKE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR VEREECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR VEREECKE, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR VEREECKE op de kaart.

ZAKENKANTOOR VEREECKE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR VEREECKE, company assigned to the tax number BE06431365966. The company ZAKENKANTOOR VEREECKE is located at the address: PLATANENDREEF 20; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. Banques and organismes de cr茅dit. List of products are Services: Banque.. Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ZAKENKANTOOR VEREECKE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR VEREECKE is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR VEREECKE, open positions, location of ZAKENKANTOOR VEREECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR VEREECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR VEREECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR VEREECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR VEREECKE, employees, financial statistics.