VERZEK. MAUS-DEBACKER

Contactgegevens VERZEK. MAUS-DEBACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEK. MAUS-DEBACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEK. MAUS-DEBACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT YSSACKERSSTRAAT 26; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36676123 (+32-36676123) 36676123 (+32-36676123)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEK. MAUS-DEBACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEK. MAUS-DEBACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEK. MAUS-DEBACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEK. MAUS-DEBACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEK. MAUS-DEBACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEK. MAUS-DEBACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEK. MAUS-DEBACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEK. MAUS-DEBACKER
Products information VERZEK. MAUS-DEBACKER

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEK. MAUS-DEBACKER
(Get full report from official database of BE for VERZEK. MAUS-DEBACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEK. MAUS-DEBACKER
Addition kinds of activities for VERZEK. MAUS-DEBACKER

608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
08310201. Gumiddestillatie (in bos, boerderij) | Gum distillation (in forest, farm)
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
23429901. Bras | Brassieres
33210103. Bodempijp en toebehoren: gietijzer | Soil pipe and fittings: cast iron
38250228. Signaalgeneratoren en gemiddeld | Signal generators and averagers
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel

Werken bij VERZEK. MAUS-DEBACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEK. MAUS-DEBACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEK. MAUS-DEBACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEK. MAUS-DEBACKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van VERZEK. MAUS-DEBACKER in sociale netwerken
Look for responds of VERZEK. MAUS-DEBACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEK. MAUS-DEBACKER. Laat een reactie achter voor VERZEK. MAUS-DEBACKER. VERZEK. MAUS-DEBACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEK. MAUS-DEBACKER. Leave a respond for VERZEK. MAUS-DEBACKER. VERZEK. MAUS-DEBACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEK. MAUS-DEBACKER op de google maps. Adres en contacten VERZEK. MAUS-DEBACKER
Location of VERZEK. MAUS-DEBACKER on the google maps. Address and contacts of VERZEK. MAUS-DEBACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEK. MAUS-DEBACKER VERZEK. MAUS-DEBACKER: CASA DELL?ANGOLO | THIERRY ERNIQUIN | LEON RAMAN | Quintens G | KLIMA-TEC

Other related companies as VERZEK. MAUS-DEBACKER: CASA DELL?ANGOLO | THIERRY ERNIQUIN | LEON RAMAN | Quintens G | KLIMA-TEC

VERZEK. MAUS-DEBACKER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEK. MAUS-DEBACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf VERZEK. MAUS-DEBACKER bevindt zich op het adres: ALBERT YSSACKERSSTRAAT 26; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VERZEK. MAUS-DEBACKER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEK. MAUS-DEBACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEK. MAUS-DEBACKER, openstaande posities, locatie van VERZEK. MAUS-DEBACKER op de kaart.

VERZEK. MAUS-DEBACKER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZEK. MAUS-DEBACKER, company assigned to the tax number BE07160308837. The company VERZEK. MAUS-DEBACKER is located at the address: ALBERT YSSACKERSSTRAAT 26; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VERZEK. MAUS-DEBACKER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEK. MAUS-DEBACKER is not available. You also can look at reviews of VERZEK. MAUS-DEBACKER, open positions, location of VERZEK. MAUS-DEBACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEK. MAUS-DEBACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEK. MAUS-DEBACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEK. MAUS-DEBACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEK. MAUS-DEBACKER, employees, financial statistics.