VAN VLAENDEREN

Contactgegevens VAN VLAENDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN VLAENDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN VLAENDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAARDSBERGSESTEENWEG 92; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93620183 (+32-93620183) 93620183 (+32-93620183)

Fax (fax): +32 (68) 503-38-66 +32 (68) 503-38-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN VLAENDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN VLAENDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN VLAENDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN VLAENDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN VLAENDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN VLAENDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN VLAENDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN VLAENDEREN
Products information VAN VLAENDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE07078735351
Ondernemingsnummer: 5378875732
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN VLAENDEREN
(Get full report from official database of BE for VAN VLAENDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN VLAENDEREN
Addition kinds of activities for VAN VLAENDEREN

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
17610102. Dak reparatie | Roof repair
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
48220101. Foto transmissie diensten | Photograph transmission services
56990401. Riemen, kleding: op maat | Belts, apparel: custom
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij VAN VLAENDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN VLAENDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN VLAENDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN VLAENDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • montagemedewerkers DAG (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor klant met vestiging in Poperinge zijn we op zoek naar montagemedewerkster in Dag. U staat in voor het monteren, in elkaar steken van stukken volgens plan

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van VAN VLAENDEREN in sociale netwerken
Look for responds of VAN VLAENDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN VLAENDEREN. Laat een reactie achter voor VAN VLAENDEREN. VAN VLAENDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN VLAENDEREN. Leave a respond for VAN VLAENDEREN. VAN VLAENDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN VLAENDEREN op de google maps. Adres en contacten VAN VLAENDEREN
Location of VAN VLAENDEREN on the google maps. Address and contacts of VAN VLAENDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN VLAENDEREN VAN VLAENDEREN: GROEP ARGENTA | Nike Bike | Vervaeke BVBA | VAN DE WALLE G. | De Tollenaere W

Other related companies as VAN VLAENDEREN: GROEP ARGENTA | Nike Bike | Vervaeke BVBA | VAN DE WALLE G. | De Tollenaere W

VAN VLAENDEREN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN VLAENDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078735351. Het bedrijf VAN VLAENDEREN bevindt zich op het adres: GERAARDSBERGSESTEENWEG 92; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VAN VLAENDEREN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN VLAENDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN VLAENDEREN, openstaande posities, locatie van VAN VLAENDEREN op de kaart.

VAN VLAENDEREN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN VLAENDEREN, company assigned to the tax number BE07078735351. The company VAN VLAENDEREN is located at the address: GERAARDSBERGSESTEENWEG 92; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VAN VLAENDEREN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN VLAENDEREN is not available. You also can look at reviews of VAN VLAENDEREN, open positions, location of VAN VLAENDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN VLAENDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN VLAENDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN VLAENDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN VLAENDEREN, employees, financial statistics.