V.D.E. PARTNERS

Contactgegevens V.D.E. PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.E. PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.E. PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NERVI?RSSTRAAT 48; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24523786 (+32-24523786) 24523786 (+32-24523786)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.E. PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.E. PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.E. PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.E. PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.E. PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.E. PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.E. PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.E. PARTNERS
Products information V.D.E. PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.E. PARTNERS
(Get full report from official database of BE for V.D.E. PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.E. PARTNERS
Addition kinds of activities for V.D.E. PARTNERS

17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
51491003. Suiker, geraffineerd | Sugar, refined
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign
73810100. Wachtdiensten | Guard services
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote
78120100. Filmproductie | Motion picture production
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic

Werken bij V.D.E. PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.E. PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.E. PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.E. PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van V.D.E. PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of V.D.E. PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.E. PARTNERS. Laat een reactie achter voor V.D.E. PARTNERS. V.D.E. PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.E. PARTNERS. Leave a respond for V.D.E. PARTNERS. V.D.E. PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.E. PARTNERS op de google maps. Adres en contacten V.D.E. PARTNERS
Location of V.D.E. PARTNERS on the google maps. Address and contacts of V.D.E. PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.E. PARTNERS V.D.E. PARTNERS: TAJ-MAHAL | GESCHCO | WASH ONE | ROFA CERAMICS | GARAGE PELLEMAN

Other related companies as V.D.E. PARTNERS: TAJ-MAHAL | GESCHCO | WASH ONE | ROFA CERAMICS | GARAGE PELLEMAN

V.D.E. PARTNERS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.E. PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf V.D.E. PARTNERS bevindt zich op het adres: NERVI?RSSTRAAT 48; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van V.D.E. PARTNERS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.E. PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.E. PARTNERS, openstaande posities, locatie van V.D.E. PARTNERS op de kaart.

V.D.E. PARTNERS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.D.E. PARTNERS, company assigned to the tax number BE09294403076. The company V.D.E. PARTNERS is located at the address: NERVI?RSSTRAAT 48; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of V.D.E. PARTNERS is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.E. PARTNERS is not available. You also can look at reviews of V.D.E. PARTNERS, open positions, location of V.D.E. PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.E. PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.E. PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.E. PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.E. PARTNERS, employees, financial statistics.