TRANSPORT MANAGEMENT EUR.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • TRANSPORT MANAGEMENT EUR.
Private companiesWater Transportation • TRANSPORT MANAGEMENT EUR.

Contactgegevens TRANSPORT MANAGEMENT EUR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT MANAGEMENT EUR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT MANAGEMENT EUR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGICASTRAAT 17; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27156969 (+32-27156969) 27156969 (+32-27156969)

Fax (fax): +32 (81) 219-29-28 +32 (81) 219-29-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT MANAGEMENT EUR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT MANAGEMENT EUR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT MANAGEMENT EUR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT MANAGEMENT EUR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT MANAGEMENT EUR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT MANAGEMENT EUR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT MANAGEMENT EUR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT MANAGEMENT EUR.
Products information TRANSPORT MANAGEMENT EUR.

BTW identificatienummer (tax): BE09748138427
Ondernemingsnummer: 9277648925
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT MANAGEMENT EUR.
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT MANAGEMENT EUR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT MANAGEMENT EUR.
Addition kinds of activities for TRANSPORT MANAGEMENT EUR.

225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
07820100. Tuin diensten | Garden services
14119904. Mica schist, dimensie-quarrying | Mica schist, dimension-quarrying
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
39319904. ocarina | Ocarinas

Werken bij TRANSPORT MANAGEMENT EUR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT MANAGEMENT EUR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT MANAGEMENT EUR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT MANAGEMENT EUR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT MANAGEMENT EUR. in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT MANAGEMENT EUR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT MANAGEMENT EUR.. Laat een reactie achter voor TRANSPORT MANAGEMENT EUR.. TRANSPORT MANAGEMENT EUR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT MANAGEMENT EUR.. Leave a respond for TRANSPORT MANAGEMENT EUR.. TRANSPORT MANAGEMENT EUR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT MANAGEMENT EUR. op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT MANAGEMENT EUR.
Location of TRANSPORT MANAGEMENT EUR. on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT MANAGEMENT EUR.

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT MANAGEMENT EUR. TRANSPORT MANAGEMENT EUR.: Bank van Roeselare | AKKER PRODUCTIONS | Barcard | Brux-Attout NV | Bij Luc

Other related companies as TRANSPORT MANAGEMENT EUR.: Bank van Roeselare | AKKER PRODUCTIONS | Barcard | Brux-Attout NV | Bij Luc

TRANSPORT MANAGEMENT EUR. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT MANAGEMENT EUR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09748138427. Het bedrijf TRANSPORT MANAGEMENT EUR. bevindt zich op het adres: BELGICASTRAAT 17; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 827,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van TRANSPORT MANAGEMENT EUR. is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT MANAGEMENT EUR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT MANAGEMENT EUR., openstaande posities, locatie van TRANSPORT MANAGEMENT EUR. op de kaart.

TRANSPORT MANAGEMENT EUR. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT MANAGEMENT EUR., company assigned to the tax number BE09748138427. The company TRANSPORT MANAGEMENT EUR. is located at the address: BELGICASTRAAT 17; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 827,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of TRANSPORT MANAGEMENT EUR. is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT MANAGEMENT EUR. is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT MANAGEMENT EUR., open positions, location of TRANSPORT MANAGEMENT EUR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT MANAGEMENT EUR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT MANAGEMENT EUR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT MANAGEMENT EUR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT MANAGEMENT EUR., employees, financial statistics.