SERGASSUR

Contactgegevens SERGASSUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGASSUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGASSUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRANAATSTRAAT 13; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32305017 32305017

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGASSUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGASSUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGASSUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGASSUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGASSUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGASSUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGASSUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGASSUR
Products information SERGASSUR

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGASSUR
(Get full report from official database of BE for SERGASSUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGASSUR
Addition kinds of activities for SERGASSUR

22111113. Zeil doek | Sail cloth
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
59329900. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
65120300. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters

Werken bij SERGASSUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGASSUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGASSUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGASSUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van SERGASSUR in sociale netwerken
Look for responds of SERGASSUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGASSUR. Laat een reactie achter voor SERGASSUR. SERGASSUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGASSUR. Leave a respond for SERGASSUR. SERGASSUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGASSUR op de google maps. Adres en contacten SERGASSUR
Location of SERGASSUR on the google maps. Address and contacts of SERGASSUR

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGASSUR SERGASSUR: HOEVESLAGERIJ ´T RIETHOF | Plibrico SA | Boiy J | WILLY VANCOILLIE | GARAGE DUTRY-LE COINTRE

Other related companies as SERGASSUR: HOEVESLAGERIJ ´T RIETHOF | Plibrico SA | Boiy J | WILLY VANCOILLIE | GARAGE DUTRY-LE COINTRE

SERGASSUR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGASSUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf SERGASSUR bevindt zich op het adres: GRANAATSTRAAT 13; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van SERGASSUR is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGASSUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGASSUR, openstaande posities, locatie van SERGASSUR op de kaart.

SERGASSUR is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGASSUR, company assigned to the tax number BE08908782958. The company SERGASSUR is located at the address: GRANAATSTRAAT 13; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of SERGASSUR is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGASSUR is not available. You also can look at reviews of SERGASSUR, open positions, location of SERGASSUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGASSUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGASSUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGASSUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGASSUR, employees, financial statistics.