SABINE SPELEERS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • SABINE SPELEERS
Private companiesReal Estate • SABINE SPELEERS

Contactgegevens SABINE SPELEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SABINE SPELEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SABINE SPELEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVELEINDE 8; 8553; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56778761 (+32-56778761) 56778761 (+32-56778761)

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SABINE SPELEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SABINE SPELEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SABINE SPELEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SABINE SPELEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SABINE SPELEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SABINE SPELEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SABINE SPELEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SABINE SPELEERS
Products information SABINE SPELEERS

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SABINE SPELEERS
(Get full report from official database of BE for SABINE SPELEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SABINE SPELEERS
Addition kinds of activities for SABINE SPELEERS

358201. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
28419906. Textielzeep | Textile soap
28959901. Kanaal zwart | Channel black
36340116. Sandwich broodroosters en grillen, elektrisch: huishouden | Sandwich toasters and grills, electric: household
51490302. Aroma's en geuren | Flavourings and fragrances
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order

Werken bij SABINE SPELEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SABINE SPELEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SABINE SPELEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SABINE SPELEERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van SABINE SPELEERS in sociale netwerken
Look for responds of SABINE SPELEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SABINE SPELEERS. Laat een reactie achter voor SABINE SPELEERS. SABINE SPELEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SABINE SPELEERS. Leave a respond for SABINE SPELEERS. SABINE SPELEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SABINE SPELEERS op de google maps. Adres en contacten SABINE SPELEERS
Location of SABINE SPELEERS on the google maps. Address and contacts of SABINE SPELEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SABINE SPELEERS SABINE SPELEERS: JOSE FONCOUX | COLRUYT | A & C COMM?SULTANCY | Willame L | Degimbe S

Other related companies as SABINE SPELEERS: JOSE FONCOUX | COLRUYT | A & C COMM?SULTANCY | Willame L | Degimbe S

SABINE SPELEERS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SABINE SPELEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf SABINE SPELEERS bevindt zich op het adres: ZAVELEINDE 8; 8553; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van SABINE SPELEERS is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SABINE SPELEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SABINE SPELEERS, openstaande posities, locatie van SABINE SPELEERS op de kaart.

SABINE SPELEERS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SABINE SPELEERS, company assigned to the tax number BE04261840820. The company SABINE SPELEERS is located at the address: ZAVELEINDE 8; 8553; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of SABINE SPELEERS is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SABINE SPELEERS is not available. You also can look at reviews of SABINE SPELEERS, open positions, location of SABINE SPELEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SABINE SPELEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SABINE SPELEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SABINE SPELEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SABINE SPELEERS, employees, financial statistics.