ROBBERECHTS

Contactgegevens ROBBERECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBBERECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBBERECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASTHUISSTRAAT 54BA; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52371813 (+32-52371813) 52371813 (+32-52371813)

Fax (fax): +32 (19) 171-31-32 +32 (19) 171-31-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBBERECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBBERECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBBERECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBBERECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBBERECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBBERECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBBERECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBBERECHTS
Products information ROBBERECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE05823272705
Ondernemingsnummer: 3944335937
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBBERECHTS
(Get full report from official database of BE for ROBBERECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBBERECHTS
Addition kinds of activities for ROBBERECHTS

22950105. Pyroxyline beklede stoffen | Pyroxylin coated fabrics
26790506. Nieuwigheden, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Novelties, paper: made from purchased material
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
38610307. Lichte meters, camera | Light meters, camera
50150100. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
50640300. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
51629902. Kunststoffolie | Plastics film
80599901. Convalescent huis | Convalescent home

Werken bij ROBBERECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBBERECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBBERECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBBERECHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van ROBBERECHTS in sociale netwerken
Look for responds of ROBBERECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBBERECHTS. Laat een reactie achter voor ROBBERECHTS. ROBBERECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBBERECHTS. Leave a respond for ROBBERECHTS. ROBBERECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBBERECHTS op de google maps. Adres en contacten ROBBERECHTS
Location of ROBBERECHTS on the google maps. Address and contacts of ROBBERECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBBERECHTS ROBBERECHTS: Thesy (Résidence) | Musica Numeris SA | RUDI DE MEYER | Xavier Harcq SA | N.D. NAEYAERT DONAAT

Other related companies as ROBBERECHTS: Thesy (Résidence) | Musica Numeris SA | RUDI DE MEYER | Xavier Harcq SA | N.D. NAEYAERT DONAAT

ROBBERECHTS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBBERECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05823272705. Het bedrijf ROBBERECHTS bevindt zich op het adres: GASTHUISSTRAAT 54BA; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ROBBERECHTS is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBBERECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBBERECHTS, openstaande posities, locatie van ROBBERECHTS op de kaart.

ROBBERECHTS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBBERECHTS, company assigned to the tax number BE05823272705. The company ROBBERECHTS is located at the address: GASTHUISSTRAAT 54BA; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ROBBERECHTS is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBBERECHTS is not available. You also can look at reviews of ROBBERECHTS, open positions, location of ROBBERECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBBERECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBBERECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBBERECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBBERECHTS, employees, financial statistics.