FLINEXCO NV

Contactgegevens FLINEXCO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINEXCO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINEXCO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsestr. 100 9660 Brakel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-42-29-25 32-55-42-29-25

Fax (fax): 32-55-42-69-25 32-55-42-69-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINEXCO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINEXCO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINEXCO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINEXCO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINEXCO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINEXCO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINEXCO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINEXCO NV
Products information FLINEXCO NV

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLINEXCO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINEXCO NV
(Get full report from official database of BE for FLINEXCO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINEXCO NV
Addition kinds of activities for FLINEXCO NV

4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
01310000. Katoen | Cotton
30691602. Tape, drukgevoelig: rubber | Tape, pressure sensitive: rubber
35899905. Janitors 'karren | Janitors' carts
49539902. Dode dierenafvoer | Dead animal disposal
76991805. Garage deur reparatie | Garage door repair

Werken bij FLINEXCO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINEXCO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINEXCO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINEXCO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van FLINEXCO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLINEXCO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINEXCO NV. Laat een reactie achter voor FLINEXCO NV. FLINEXCO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINEXCO NV. Leave a respond for FLINEXCO NV. FLINEXCO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINEXCO NV op de google maps. Adres en contacten FLINEXCO NV
Location of FLINEXCO NV on the google maps. Address and contacts of FLINEXCO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINEXCO NV FLINEXCO NV: POMPIERKE | Berte A | Unica | Gateway Consulting SPRL | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Other related companies as FLINEXCO NV: POMPIERKE | Berte A | Unica | Gateway Consulting SPRL | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

FLINEXCO NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINEXCO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf FLINEXCO NV bevindt zich op het adres: Brusselsestr. 100 9660 Brakel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLINEXCO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINEXCO NV is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINEXCO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINEXCO NV, openstaande posities, locatie van FLINEXCO NV op de kaart.

FLINEXCO NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLINEXCO NV, company assigned to the tax number BE01487792968. The company FLINEXCO NV is located at the address: Brusselsestr. 100 9660 Brakel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLINEXCO NV were not found.
The main activity of FLINEXCO NV is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINEXCO NV is not available. You also can look at reviews of FLINEXCO NV, open positions, location of FLINEXCO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINEXCO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINEXCO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINEXCO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINEXCO NV, employees, financial statistics.