R. D'UDEKEM D'ACOZ

Contactgegevens R. D'UDEKEM D'ACOZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. D'UDEKEM D'ACOZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. D'UDEKEM D'ACOZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAARSCHALK FOCHLAAN 14; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57204000 (+32-57204000) 57204000 (+32-57204000)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. D'UDEKEM D'ACOZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. D'UDEKEM D'ACOZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. D'UDEKEM D'ACOZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. D'UDEKEM D'ACOZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. D'UDEKEM D'ACOZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. D'UDEKEM D'ACOZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. D'UDEKEM D'ACOZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. D'UDEKEM D'ACOZ
Products information R. D'UDEKEM D'ACOZ

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. D'UDEKEM D'ACOZ
(Get full report from official database of BE for R. D'UDEKEM D'ACOZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. D'UDEKEM D'ACOZ
Addition kinds of activities for R. D'UDEKEM D'ACOZ

24999910. Brieven, hout | Letters, wood
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
51990102. Kunstartikelen | Art goods
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant

Werken bij R. D'UDEKEM D'ACOZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. D'UDEKEM D'ACOZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. D'UDEKEM D'ACOZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. D'UDEKEM D'ACOZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van R. D'UDEKEM D'ACOZ in sociale netwerken
Look for responds of R. D'UDEKEM D'ACOZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. D'UDEKEM D'ACOZ. Laat een reactie achter voor R. D'UDEKEM D'ACOZ. R. D'UDEKEM D'ACOZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. D'UDEKEM D'ACOZ. Leave a respond for R. D'UDEKEM D'ACOZ. R. D'UDEKEM D'ACOZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. D'UDEKEM D'ACOZ op de google maps. Adres en contacten R. D'UDEKEM D'ACOZ
Location of R. D'UDEKEM D'ACOZ on the google maps. Address and contacts of R. D'UDEKEM D'ACOZ

Andere gerelateerde bedrijven als come R. D'UDEKEM D'ACOZ R. D'UDEKEM D'ACOZ: PRةMAMAN | Closset Assurances | COLOR OF GLASS | FRANCIS VOLCKAERT | JACQUES STOCKE

Other related companies as R. D'UDEKEM D'ACOZ: PRةMAMAN | Closset Assurances | COLOR OF GLASS | FRANCIS VOLCKAERT | JACQUES STOCKE

R. D'UDEKEM D'ACOZ is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. D'UDEKEM D'ACOZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf R. D'UDEKEM D'ACOZ bevindt zich op het adres: MAARSCHALK FOCHLAAN 14; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van R. D'UDEKEM D'ACOZ is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. D'UDEKEM D'ACOZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. D'UDEKEM D'ACOZ, openstaande posities, locatie van R. D'UDEKEM D'ACOZ op de kaart.

R. D'UDEKEM D'ACOZ is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. D'UDEKEM D'ACOZ, company assigned to the tax number BE01440826416. The company R. D'UDEKEM D'ACOZ is located at the address: MAARSCHALK FOCHLAAN 14; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of R. D'UDEKEM D'ACOZ is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R. D'UDEKEM D'ACOZ is not available. You also can look at reviews of R. D'UDEKEM D'ACOZ, open positions, location of R. D'UDEKEM D'ACOZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. D'UDEKEM D'ACOZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. D'UDEKEM D'ACOZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. D'UDEKEM D'ACOZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. D'UDEKEM D'ACOZ, employees, financial statistics.