POOT DAVID

Contactgegevens POOT DAVID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POOT DAVID: address, phone, fax, email, website, opening hours

POOT DAVID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENOKKERZEELSTRAAT 86; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27202414 (+32-27202414) 27202414 (+32-27202414)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POOT DAVID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POOT DAVID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POOT DAVID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POOT DAVID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POOT DAVID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POOT DAVID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POOT DAVID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POOT DAVID
Products information POOT DAVID

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POOT DAVID
(Get full report from official database of BE for POOT DAVID)

Aanvulling soorten activiteiten voor POOT DAVID
Addition kinds of activities for POOT DAVID

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
35470208. Staafmolens (machines voor de walsbouw) | Rod mills (rolling mill equipment)
36340306. Ventilators, elektrisch: hassock | Fans, electric: hassock
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy

Werken bij POOT DAVID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POOT DAVID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POOT DAVID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POOT DAVID. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van POOT DAVID in sociale netwerken
Look for responds of POOT DAVID in social networks

Lees alle opmerkingen voor POOT DAVID. Laat een reactie achter voor POOT DAVID. POOT DAVID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POOT DAVID. Leave a respond for POOT DAVID. POOT DAVID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POOT DAVID op de google maps. Adres en contacten POOT DAVID
Location of POOT DAVID on the google maps. Address and contacts of POOT DAVID

Andere gerelateerde bedrijven als come POOT DAVID POOT DAVID: ROSE THة | S.C. ZONNEBEKE | A DIAMANT GADGETS | BIOVERTALIS | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as POOT DAVID: ROSE THة | S.C. ZONNEBEKE | A DIAMANT GADGETS | BIOVERTALIS | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

POOT DAVID is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POOT DAVID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf POOT DAVID bevindt zich op het adres: STEENOKKERZEELSTRAAT 86; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van POOT DAVID is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POOT DAVID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POOT DAVID, openstaande posities, locatie van POOT DAVID op de kaart.

POOT DAVID is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is POOT DAVID, company assigned to the tax number BE08604736328. The company POOT DAVID is located at the address: STEENOKKERZEELSTRAAT 86; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of POOT DAVID is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POOT DAVID is not available. You also can look at reviews of POOT DAVID, open positions, location of POOT DAVID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POOT DAVID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POOT DAVID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POOT DAVID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POOT DAVID, employees, financial statistics.