PEREBOOMS ET CO

Particuliere bedrijvenWatervervoer • PEREBOOMS ET CO
Private companiesWater Transportation • PEREBOOMS ET CO

Contactgegevens PEREBOOMS ET CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEREBOOMS ET CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEREBOOMS ET CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE KRUISSTRAAT 11; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26573800 (+32-26573800) 26573800 (+32-26573800)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEREBOOMS ET CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEREBOOMS ET CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEREBOOMS ET CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEREBOOMS ET CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEREBOOMS ET CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEREBOOMS ET CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEREBOOMS ET CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEREBOOMS ET CO
Products information PEREBOOMS ET CO

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEREBOOMS ET CO
(Get full report from official database of BE for PEREBOOMS ET CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEREBOOMS ET CO
Addition kinds of activities for PEREBOOMS ET CO

17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
38610603. Toners, voorbereid fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Toners, prepared photographic (not made in chemical plants)
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories
83220302. Crisis interventiecentrum | Crisis intervention center
86110104. Vereniging openbare verenigingen | Public utility association

Werken bij PEREBOOMS ET CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEREBOOMS ET CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEREBOOMS ET CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEREBOOMS ET CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

Zoek naar antwoorden van PEREBOOMS ET CO in sociale netwerken
Look for responds of PEREBOOMS ET CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEREBOOMS ET CO. Laat een reactie achter voor PEREBOOMS ET CO. PEREBOOMS ET CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEREBOOMS ET CO. Leave a respond for PEREBOOMS ET CO. PEREBOOMS ET CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEREBOOMS ET CO op de google maps. Adres en contacten PEREBOOMS ET CO
Location of PEREBOOMS ET CO on the google maps. Address and contacts of PEREBOOMS ET CO

Andere gerelateerde bedrijven als come PEREBOOMS ET CO PEREBOOMS ET CO: GYMKLUB IKAROS BRUGGE | GITE VERDAY | PATRICK TONNEUS | VOITURON O. | Kroegske ('t) Scheer

Other related companies as PEREBOOMS ET CO: GYMKLUB IKAROS BRUGGE | GITE VERDAY | PATRICK TONNEUS | VOITURON O. | Kroegske ('t) Scheer

PEREBOOMS ET CO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEREBOOMS ET CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf PEREBOOMS ET CO bevindt zich op het adres: RODE KRUISSTRAAT 11; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van PEREBOOMS ET CO is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEREBOOMS ET CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEREBOOMS ET CO, openstaande posities, locatie van PEREBOOMS ET CO op de kaart.

PEREBOOMS ET CO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEREBOOMS ET CO, company assigned to the tax number BE02009368896. The company PEREBOOMS ET CO is located at the address: RODE KRUISSTRAAT 11; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of PEREBOOMS ET CO is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEREBOOMS ET CO is not available. You also can look at reviews of PEREBOOMS ET CO, open positions, location of PEREBOOMS ET CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEREBOOMS ET CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEREBOOMS ET CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEREBOOMS ET CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEREBOOMS ET CO, employees, financial statistics.