FLINDIA SPECERIJEN NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLINDIA SPECERIJEN NV
Private companiesHealth Services • FLINDIA SPECERIJEN NV

Contactgegevens FLINDIA SPECERIJEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINDIA SPECERIJEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINDIA SPECERIJEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartkant Rechts 27 2960 Brecht - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-11-54-48 32-33-11-54-48

Fax (fax): 32-33-11-74-24 32-33-11-74-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINDIA SPECERIJEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINDIA SPECERIJEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINDIA SPECERIJEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINDIA SPECERIJEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINDIA SPECERIJEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINDIA SPECERIJEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINDIA SPECERIJEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINDIA SPECERIJEN NV
Products information FLINDIA SPECERIJEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLINDIA SPECERIJEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINDIA SPECERIJEN NV
(Get full report from official database of BE for FLINDIA SPECERIJEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINDIA SPECERIJEN NV
Addition kinds of activities for FLINDIA SPECERIJEN NV

322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
01190404. Sorghum boerderij | Sorghum farm
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
28999919. Fluxes: solderen, solderen, galvaniseren en lassen | Fluxes: brazing, soldering, galvanizing, and welding
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
34431000. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
37140122. Radiatoren en radiator schalen en kernen, motorvoertuig | Radiators and radiator shells and cores, motor vehicle
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
39490509. Spraakoproepen | Game calls

Werken bij FLINDIA SPECERIJEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINDIA SPECERIJEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINDIA SPECERIJEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINDIA SPECERIJEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van FLINDIA SPECERIJEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLINDIA SPECERIJEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINDIA SPECERIJEN NV. Laat een reactie achter voor FLINDIA SPECERIJEN NV. FLINDIA SPECERIJEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINDIA SPECERIJEN NV. Leave a respond for FLINDIA SPECERIJEN NV. FLINDIA SPECERIJEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINDIA SPECERIJEN NV op de google maps. Adres en contacten FLINDIA SPECERIJEN NV
Location of FLINDIA SPECERIJEN NV on the google maps. Address and contacts of FLINDIA SPECERIJEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINDIA SPECERIJEN NV FLINDIA SPECERIJEN NV: Sanipro Et Services SC | Ahn R | ZAKENKANTOOR VANZEER | MARYNS LUC | Intermens-Center

Other related companies as FLINDIA SPECERIJEN NV: Sanipro Et Services SC | Ahn R | ZAKENKANTOOR VANZEER | MARYNS LUC | Intermens-Center

FLINDIA SPECERIJEN NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINDIA SPECERIJEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf FLINDIA SPECERIJEN NV bevindt zich op het adres: Vaartkant Rechts 27 2960 Brecht - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLINDIA SPECERIJEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINDIA SPECERIJEN NV is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINDIA SPECERIJEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINDIA SPECERIJEN NV, openstaande posities, locatie van FLINDIA SPECERIJEN NV op de kaart.

FLINDIA SPECERIJEN NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLINDIA SPECERIJEN NV, company assigned to the tax number BE01263122558. The company FLINDIA SPECERIJEN NV is located at the address: Vaartkant Rechts 27 2960 Brecht - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLINDIA SPECERIJEN NV were not found.
The main activity of FLINDIA SPECERIJEN NV is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINDIA SPECERIJEN NV is not available. You also can look at reviews of FLINDIA SPECERIJEN NV, open positions, location of FLINDIA SPECERIJEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINDIA SPECERIJEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINDIA SPECERIJEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINDIA SPECERIJEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINDIA SPECERIJEN NV, employees, financial statistics.