FLHORGNIES RAYMOND

Contactgegevens FLHORGNIES RAYMOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHORGNIES RAYMOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHORGNIES RAYMOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. D'Auvelais 56 5060 Sambreville - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-77-67-15 32-71-77-67-15

Fax (fax): +32 (51) 634-64-43 +32 (51) 634-64-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHORGNIES RAYMOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHORGNIES RAYMOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHORGNIES RAYMOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHORGNIES RAYMOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHORGNIES RAYMOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHORGNIES RAYMOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHORGNIES RAYMOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHORGNIES RAYMOND
Products information FLHORGNIES RAYMOND

BTW identificatienummer (tax): BE01731414794
Ondernemingsnummer: 6494812011
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLHORGNIES RAYMOND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHORGNIES RAYMOND
(Get full report from official database of BE for FLHORGNIES RAYMOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHORGNIES RAYMOND
Addition kinds of activities for FLHORGNIES RAYMOND

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
496199. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
22840103. Rayon draad | Rayon thread
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
38240305. taximeters | Taximeters
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
57319909. Televisietoestellen | Television sets
80490302. Spraaktherapeut | Speech therapist

Werken bij FLHORGNIES RAYMOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHORGNIES RAYMOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHORGNIES RAYMOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHORGNIES RAYMOND. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van FLHORGNIES RAYMOND in sociale netwerken
Look for responds of FLHORGNIES RAYMOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHORGNIES RAYMOND. Laat een reactie achter voor FLHORGNIES RAYMOND. FLHORGNIES RAYMOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHORGNIES RAYMOND. Leave a respond for FLHORGNIES RAYMOND. FLHORGNIES RAYMOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHORGNIES RAYMOND op de google maps. Adres en contacten FLHORGNIES RAYMOND
Location of FLHORGNIES RAYMOND on the google maps. Address and contacts of FLHORGNIES RAYMOND

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHORGNIES RAYMOND FLHORGNIES RAYMOND: JOSEPH NYS | Lesenfants J | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | BERTRAND D | DONATIENNE MAES

Other related companies as FLHORGNIES RAYMOND: JOSEPH NYS | Lesenfants J | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | BERTRAND D | DONATIENNE MAES

FLHORGNIES RAYMOND is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHORGNIES RAYMOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01731414794. Het bedrijf FLHORGNIES RAYMOND bevindt zich op het adres: R. D'Auvelais 56 5060 Sambreville - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLHORGNIES RAYMOND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHORGNIES RAYMOND is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHORGNIES RAYMOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHORGNIES RAYMOND, openstaande posities, locatie van FLHORGNIES RAYMOND op de kaart.

FLHORGNIES RAYMOND is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHORGNIES RAYMOND, company assigned to the tax number BE01731414794. The company FLHORGNIES RAYMOND is located at the address: R. D'Auvelais 56 5060 Sambreville - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLHORGNIES RAYMOND were not found.
The main activity of FLHORGNIES RAYMOND is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHORGNIES RAYMOND is not available. You also can look at reviews of FLHORGNIES RAYMOND, open positions, location of FLHORGNIES RAYMOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHORGNIES RAYMOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHORGNIES RAYMOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHORGNIES RAYMOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHORGNIES RAYMOND, employees, financial statistics.