MAKELAARSKANTOOR BERNAERS

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • MAKELAARSKANTOOR BERNAERS
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • MAKELAARSKANTOOR BERNAERS

Contactgegevens MAKELAARSKANTOOR BERNAERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAKELAARSKANTOOR BERNAERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAKELAARSKANTOOR BERNAERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLDERSTRAAT 10; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32528620 32528620

Fax (fax): +32 (14) 831-67-49 +32 (14) 831-67-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAKELAARSKANTOOR BERNAERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAKELAARSKANTOOR BERNAERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAKELAARSKANTOOR BERNAERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAKELAARSKANTOOR BERNAERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAKELAARSKANTOOR BERNAERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAKELAARSKANTOOR BERNAERS
Products information MAKELAARSKANTOOR BERNAERS

BTW identificatienummer (tax): BE04475524902
Ondernemingsnummer: 3313995361
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAKELAARSKANTOOR BERNAERS
(Get full report from official database of BE for MAKELAARSKANTOOR BERNAERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAKELAARSKANTOOR BERNAERS
Addition kinds of activities for MAKELAARSKANTOOR BERNAERS

2836. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
20450105. Koekmeel: van gekochte bloem | Cake flour: from purchased flour
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
51690102. Caustic soda | Caustic soda
87320108. Onderzoeksdiensten, behalve laboratorium | Research services, except laboratory

Werken bij MAKELAARSKANTOOR BERNAERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAKELAARSKANTOOR BERNAERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAKELAARSKANTOOR BERNAERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAKELAARSKANTOOR BERNAERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van MAKELAARSKANTOOR BERNAERS in sociale netwerken
Look for responds of MAKELAARSKANTOOR BERNAERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAKELAARSKANTOOR BERNAERS. Laat een reactie achter voor MAKELAARSKANTOOR BERNAERS. MAKELAARSKANTOOR BERNAERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAKELAARSKANTOOR BERNAERS. Leave a respond for MAKELAARSKANTOOR BERNAERS. MAKELAARSKANTOOR BERNAERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAKELAARSKANTOOR BERNAERS op de google maps. Adres en contacten MAKELAARSKANTOOR BERNAERS
Location of MAKELAARSKANTOOR BERNAERS on the google maps. Address and contacts of MAKELAARSKANTOOR BERNAERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAKELAARSKANTOOR BERNAERS MAKELAARSKANTOOR BERNAERS: Domino | FA. FRISQUET | ECOLE FONDAMENTALE | ERIC DE MOL | Harmony Consult

Other related companies as MAKELAARSKANTOOR BERNAERS: Domino | FA. FRISQUET | ECOLE FONDAMENTALE | ERIC DE MOL | Harmony Consult

MAKELAARSKANTOOR BERNAERS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475524902. Het bedrijf MAKELAARSKANTOOR BERNAERS bevindt zich op het adres: POLDERSTRAAT 10; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van MAKELAARSKANTOOR BERNAERS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAKELAARSKANTOOR BERNAERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, openstaande posities, locatie van MAKELAARSKANTOOR BERNAERS op de kaart.

MAKELAARSKANTOOR BERNAERS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, company assigned to the tax number BE04475524902. The company MAKELAARSKANTOOR BERNAERS is located at the address: POLDERSTRAAT 10; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of MAKELAARSKANTOOR BERNAERS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAKELAARSKANTOOR BERNAERS is not available. You also can look at reviews of MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, open positions, location of MAKELAARSKANTOOR BERNAERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAKELAARSKANTOOR BERNAERS, employees, financial statistics.