Henin Pascal SPRL

Contactgegevens Henin Pascal SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henin Pascal SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henin Pascal SPRL

Regio (region): Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue du Poirier 56,6061, België

Telefoon (phone): 071 31 97 46 071 31 97 46

Fax (fax): +32 (86) 936-65-14 +32 (86) 936-65-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henin Pascal SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henin Pascal SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henin Pascal SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henin Pascal SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henin Pascal SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henin Pascal SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henin Pascal SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henin Pascal SPRL
Products information Henin Pascal SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07488250732
Ondernemingsnummer: 5185241699
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Henin Pascal SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henin Pascal SPRL
(Get full report from official database of BE for Henin Pascal SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henin Pascal SPRL
Addition kinds of activities for Henin Pascal SPRL

10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
31729904. Tabakzakken | Tobacco pouches
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
91110402. Uitvoerende kantoren, staatsregering | Executive offices, state government

Werken bij Henin Pascal SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henin Pascal SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henin Pascal SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henin Pascal SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van Henin Pascal SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Henin Pascal SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henin Pascal SPRL. Laat een reactie achter voor Henin Pascal SPRL. Henin Pascal SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henin Pascal SPRL. Leave a respond for Henin Pascal SPRL. Henin Pascal SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henin Pascal SPRL op de google maps. Adres en contacten Henin Pascal SPRL
Location of Henin Pascal SPRL on the google maps. Address and contacts of Henin Pascal SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Henin Pascal SPRL Henin Pascal SPRL: Bohez NV | Denis Georges | Rorive et Halleux SPRL | Technoland SPRL | Huyghe Metaalconstructie NV

Other related companies as Henin Pascal SPRL: Bohez NV | Denis Georges | Rorive et Halleux SPRL | Technoland SPRL | Huyghe Metaalconstructie NV

Henin Pascal SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is Henin Pascal SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07488250732. Het bedrijf Henin Pascal SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Poirier 56,6061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Henin Pascal SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Henin Pascal SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henin Pascal SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henin Pascal SPRL, openstaande posities, locatie van Henin Pascal SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Henin Pascal SPRL is a company, that was registered 2004 in Charleroi (Montignies-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is Henin Pascal SPRL, company assigned to the tax number BE07488250732. The company Henin Pascal SPRL is located at the address: Rue du Poirier 56,6061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Henin Pascal SPRL were not found.
The main activity of Henin Pascal SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Henin Pascal SPRL is not available. You also can look at reviews of Henin Pascal SPRL, open positions, location of Henin Pascal SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henin Pascal SPRL, Charleroi (Montignies-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henin Pascal SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henin Pascal SPRL, Charleroi (Montignies-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henin Pascal SPRL, employees, financial statistics.