Huyghe Metaalconstructie NV

Contactgegevens Huyghe Metaalconstructie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huyghe Metaalconstructie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huyghe Metaalconstructie NV

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Rozendaalstraat 105,8900, België

Telefoon (phone): 057 21 89 00 057 21 89 00

Fax (fax): 057 21 84 18 057 21 84 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huyghe Metaalconstructie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huyghe Metaalconstructie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huyghe Metaalconstructie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huyghe Metaalconstructie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huyghe Metaalconstructie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huyghe Metaalconstructie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huyghe Metaalconstructie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huyghe Metaalconstructie NV
Products information Huyghe Metaalconstructie NV

BTW identificatienummer (tax): BE02059082031
Ondernemingsnummer: 6050140380
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Huyghe Metaalconstructie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huyghe Metaalconstructie NV
(Get full report from official database of BE for Huyghe Metaalconstructie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huyghe Metaalconstructie NV
Addition kinds of activities for Huyghe Metaalconstructie NV

356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
20139918. Spreads, sandwich: vlees, uit gekocht vlees | Spreads, sandwich: meat, from purchased meat
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
80729900. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
92290402. Openbare orde en veiligheid, staatsregering | Public order and safety, state government

Werken bij Huyghe Metaalconstructie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huyghe Metaalconstructie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huyghe Metaalconstructie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huyghe Metaalconstructie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van Huyghe Metaalconstructie NV in sociale netwerken
Look for responds of Huyghe Metaalconstructie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huyghe Metaalconstructie NV. Laat een reactie achter voor Huyghe Metaalconstructie NV. Huyghe Metaalconstructie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huyghe Metaalconstructie NV. Leave a respond for Huyghe Metaalconstructie NV. Huyghe Metaalconstructie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huyghe Metaalconstructie NV op de google maps. Adres en contacten Huyghe Metaalconstructie NV
Location of Huyghe Metaalconstructie NV on the google maps. Address and contacts of Huyghe Metaalconstructie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Huyghe Metaalconstructie NV Huyghe Metaalconstructie NV: Jacobs NV | Schoeters W BVBA | Van Gijsegem | Magic Events | Shantalla

Other related companies as Huyghe Metaalconstructie NV: Jacobs NV | Schoeters W BVBA | Van Gijsegem | Magic Events | Shantalla

Huyghe Metaalconstructie NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is Huyghe Metaalconstructie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02059082031. Het bedrijf Huyghe Metaalconstructie NV bevindt zich op het adres: Rozendaalstraat 105,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Huyghe Metaalconstructie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huyghe Metaalconstructie NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huyghe Metaalconstructie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huyghe Metaalconstructie NV, openstaande posities, locatie van Huyghe Metaalconstructie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Huyghe Metaalconstructie NV is a company, that was registered 1990 in Ieper region, Belgium. Full name of company is Huyghe Metaalconstructie NV, company assigned to the tax number BE02059082031. The company Huyghe Metaalconstructie NV is located at the address: Rozendaalstraat 105,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Huyghe Metaalconstructie NV were not found.
The main activity of Huyghe Metaalconstructie NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Huyghe Metaalconstructie NV is not available. You also can look at reviews of Huyghe Metaalconstructie NV, open positions, location of Huyghe Metaalconstructie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huyghe Metaalconstructie NV, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huyghe Metaalconstructie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huyghe Metaalconstructie NV, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huyghe Metaalconstructie NV, employees, financial statistics.