Goovaerts Gerrit - KBC

Contactgegevens Goovaerts Gerrit - KBC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goovaerts Gerrit - KBC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goovaerts Gerrit - KBC

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Schaaruit 10,2570, België

Telefoon (phone): 015 31 31 43 015 31 31 43

Fax (fax): 015 32 13 21 015 32 13 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goovaerts Gerrit - KBC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goovaerts Gerrit - KBC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goovaerts Gerrit - KBC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goovaerts Gerrit - KBC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goovaerts Gerrit - KBC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goovaerts Gerrit - KBC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goovaerts Gerrit - KBC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goovaerts Gerrit - KBC
Products information Goovaerts Gerrit - KBC

BTW identificatienummer (tax): BE08785186767
Ondernemingsnummer: 3847656250
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Goovaerts Gerrit - KBC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goovaerts Gerrit - KBC
(Get full report from official database of BE for Goovaerts Gerrit - KBC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goovaerts Gerrit - KBC
Addition kinds of activities for Goovaerts Gerrit - KBC

259999. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
34460102. Bannisters, gemaakt van metalen pijp | Bannisters, made from metal pipe
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)

Werken bij Goovaerts Gerrit - KBC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goovaerts Gerrit - KBC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goovaerts Gerrit - KBC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goovaerts Gerrit - KBC. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van Goovaerts Gerrit - KBC in sociale netwerken
Look for responds of Goovaerts Gerrit - KBC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goovaerts Gerrit - KBC. Laat een reactie achter voor Goovaerts Gerrit - KBC. Goovaerts Gerrit - KBC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goovaerts Gerrit - KBC. Leave a respond for Goovaerts Gerrit - KBC. Goovaerts Gerrit - KBC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goovaerts Gerrit - KBC op de google maps. Adres en contacten Goovaerts Gerrit - KBC
Location of Goovaerts Gerrit - KBC on the google maps. Address and contacts of Goovaerts Gerrit - KBC

Andere gerelateerde bedrijven als come Goovaerts Gerrit - KBC Goovaerts Gerrit - KBC: Gonthier NV | Peeters & Zn NV | PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING | D & A Pool Technics | Le Dome sprl

Other related companies as Goovaerts Gerrit - KBC: Gonthier NV | Peeters & Zn NV | PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING | D & A Pool Technics | Le Dome sprl

Goovaerts Gerrit - KBC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is Goovaerts Gerrit - KBC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08785186767. Het bedrijf Goovaerts Gerrit - KBC bevindt zich op het adres: Schaaruit 10,2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 484,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Goovaerts Gerrit - KBC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goovaerts Gerrit - KBC is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goovaerts Gerrit - KBC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goovaerts Gerrit - KBC, openstaande posities, locatie van Goovaerts Gerrit - KBC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goovaerts Gerrit - KBC is a company, that was registered 1986 in Duffel region, Belgium. Full name of company is Goovaerts Gerrit - KBC, company assigned to the tax number BE08785186767. The company Goovaerts Gerrit - KBC is located at the address: Schaaruit 10,2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 484,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Goovaerts Gerrit - KBC were not found.
The main activity of Goovaerts Gerrit - KBC is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Goovaerts Gerrit - KBC is not available. You also can look at reviews of Goovaerts Gerrit - KBC, open positions, location of Goovaerts Gerrit - KBC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goovaerts Gerrit - KBC, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goovaerts Gerrit - KBC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goovaerts Gerrit - KBC, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goovaerts Gerrit - KBC, employees, financial statistics.