PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

Contactgegevens PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: address, phone, fax, email, website, opening hours

PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

Regio (region): Wingene, België

Adres (address): Gravestraat 9D,8750, België

Telefoon (phone): 051 65 88 83 051 65 88 83

Fax (fax): 051 65 88 84 051 65 88 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
Products information PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

BTW identificatienummer (tax): BE02503204345
Ondernemingsnummer: 3304931640
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
(Get full report from official database of BE for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING)

Aanvulling soorten activiteiten voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
Addition kinds of activities for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

291104. Zware distillaten | Heavy distillates
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
37140303. Hoods, motorvoertuig | Hoods, motor vehicle
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
50850108. Drums, nieuw of gereviseerd | Drums, new or reconditioned
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture

Werken bij PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

Zoek naar antwoorden van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING in sociale netwerken
Look for responds of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING in social networks

Lees alle opmerkingen voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Laat een reactie achter voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Leave a respond for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING op de google maps. Adres en contacten PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
Location of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING on the google maps. Address and contacts of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

Andere gerelateerde bedrijven als come PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: Goorts Electro NV | Ralet-Defay | Chantier de Waterloo SPRL | L'ATELIER D'OPTIQUE | Eirik Sandsten,

Other related companies as PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: Goorts Electro NV | Ralet-Defay | Chantier de Waterloo SPRL | L'ATELIER D'OPTIQUE | Eirik Sandsten,

PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Wingene, België. De volledige naam van het bedrijf is PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02503204345. Het bedrijf PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING bevindt zich op het adres: Gravestraat 9D,8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, openstaande posities, locatie van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is a company, that was registered 1987 in Wingene region, Belgium. Full name of company is PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, company assigned to the tax number BE02503204345. The company PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is located at the address: Gravestraat 9D,8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING were not found.
The main activity of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is not available. You also can look at reviews of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, open positions, location of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, Wingene: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, Wingene: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, employees, financial statistics.