DVV-DEKIMPE PETER

Contactgegevens DVV-DEKIMPE PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DVV-DEKIMPE PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DVV-DEKIMPE PETER

Regio (region): Kortrijk (Rollegem), België

Adres (address): Aalbeeksestraat 40,8510, België

Telefoon (phone): 056 25 36 88; 0475 65 59 17 056 25 36 88; 0475 65 59 17

Fax (fax): 056 25 36 89 056 25 36 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DVV-DEKIMPE PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DVV-DEKIMPE PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DVV-DEKIMPE PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DVV-DEKIMPE PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DVV-DEKIMPE PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DVV-DEKIMPE PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DVV-DEKIMPE PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DVV-DEKIMPE PETER
Products information DVV-DEKIMPE PETER

BTW identificatienummer (tax): BE08394622802
Ondernemingsnummer: 3072570800
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DVV-DEKIMPE PETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DVV-DEKIMPE PETER
(Get full report from official database of BE for DVV-DEKIMPE PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DVV-DEKIMPE PETER
Addition kinds of activities for DVV-DEKIMPE PETER

769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
01190302. Safflower boerderij | Safflower farm
20919900. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
38410422. trocars | Trocars
39520101. Kleuren, kunstenaars ': keramiekglas van water en oxide | Colors, artists': water and oxide ceramic glass
49590301. Oplossing van oliestorting | Oil spill cleanup
73590800. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij DVV-DEKIMPE PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DVV-DEKIMPE PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DVV-DEKIMPE PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DVV-DEKIMPE PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van DVV-DEKIMPE PETER in sociale netwerken
Look for responds of DVV-DEKIMPE PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DVV-DEKIMPE PETER. Laat een reactie achter voor DVV-DEKIMPE PETER. DVV-DEKIMPE PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DVV-DEKIMPE PETER. Leave a respond for DVV-DEKIMPE PETER. DVV-DEKIMPE PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DVV-DEKIMPE PETER op de google maps. Adres en contacten DVV-DEKIMPE PETER
Location of DVV-DEKIMPE PETER on the google maps. Address and contacts of DVV-DEKIMPE PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come DVV-DEKIMPE PETER DVV-DEKIMPE PETER: Friendly | Onyx Traiteur | Euro Partners NV | Techno Plan SPRL | Bana Line

Other related companies as DVV-DEKIMPE PETER: Friendly | Onyx Traiteur | Euro Partners NV | Techno Plan SPRL | Bana Line

DVV-DEKIMPE PETER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Rollegem), België. De volledige naam van het bedrijf is DVV-DEKIMPE PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394622802. Het bedrijf DVV-DEKIMPE PETER bevindt zich op het adres: Aalbeeksestraat 40,8510. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 782,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DVV-DEKIMPE PETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DVV-DEKIMPE PETER is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DVV-DEKIMPE PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DVV-DEKIMPE PETER, openstaande posities, locatie van DVV-DEKIMPE PETER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DVV-DEKIMPE PETER is a company, that was registered 2004 in Kortrijk (Rollegem) region, Belgium. Full name of company is DVV-DEKIMPE PETER, company assigned to the tax number BE08394622802. The company DVV-DEKIMPE PETER is located at the address: Aalbeeksestraat 40,8510. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 782,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DVV-DEKIMPE PETER were not found.
The main activity of DVV-DEKIMPE PETER is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DVV-DEKIMPE PETER is not available. You also can look at reviews of DVV-DEKIMPE PETER, open positions, location of DVV-DEKIMPE PETER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DVV-DEKIMPE PETER, Kortrijk (Rollegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DVV-DEKIMPE PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DVV-DEKIMPE PETER, Kortrijk (Rollegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DVV-DEKIMPE PETER, employees, financial statistics.