Onyx Traiteur

Contactgegevens Onyx Traiteur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Onyx Traiteur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Onyx Traiteur

Regio (region): Brussel (Koekelberg), België

Adres (address): Normandiëstraat 42,1081, België

Telefoon (phone): 02 378 00 46; 0477 37 93 72 02 378 00 46; 0477 37 93 72

Fax (fax): 02 331 43 15 02 331 43 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Onyx Traiteur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Onyx Traiteur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Onyx Traiteur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Onyx Traiteur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Onyx Traiteur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Onyx Traiteur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Onyx Traiteur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Onyx Traiteur
Products information Onyx Traiteur

BTW identificatienummer (tax): BE05707916259
Ondernemingsnummer: 9449584960
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Onyx Traiteur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Onyx Traiteur
(Get full report from official database of BE for Onyx Traiteur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Onyx Traiteur
Addition kinds of activities for Onyx Traiteur

5541. Benzine tankstations | Gasoline service stations
8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
322907. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
353601. takels | Hoists
01399904. Munt boerderij | Mint farm
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
28510300. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts
70330000. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites

Werken bij Onyx Traiteur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Onyx Traiteur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Onyx Traiteur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Onyx Traiteur. Looking for open vacancies in other companies

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Sales Support Medewerkers (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van Onyx Traiteur in sociale netwerken
Look for responds of Onyx Traiteur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Onyx Traiteur. Laat een reactie achter voor Onyx Traiteur. Onyx Traiteur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Onyx Traiteur. Leave a respond for Onyx Traiteur. Onyx Traiteur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Onyx Traiteur op de google maps. Adres en contacten Onyx Traiteur
Location of Onyx Traiteur on the google maps. Address and contacts of Onyx Traiteur

Andere gerelateerde bedrijven als come Onyx Traiteur Onyx Traiteur: Desmidt Electronics NV | IMPRIMERIE HENROTTE SA | Nitron SA | WOOD, WOOD & Co NV | Frank Govaerts

Other related companies as Onyx Traiteur: Desmidt Electronics NV | IMPRIMERIE HENROTTE SA | Nitron SA | WOOD, WOOD & Co NV | Frank Govaerts

Onyx Traiteur is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Koekelberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Onyx Traiteur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05707916259. Het bedrijf Onyx Traiteur bevindt zich op het adres: Normandiëstraat 42,1081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 259,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Onyx Traiteur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Onyx Traiteur is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Onyx Traiteur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Onyx Traiteur, openstaande posities, locatie van Onyx Traiteur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Onyx Traiteur is a company, that was registered 1986 in Brussel (Koekelberg) region, Belgium. Full name of company is Onyx Traiteur, company assigned to the tax number BE05707916259. The company Onyx Traiteur is located at the address: Normandiëstraat 42,1081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 259,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Onyx Traiteur were not found.
The main activity of Onyx Traiteur is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Onyx Traiteur is not available. You also can look at reviews of Onyx Traiteur, open positions, location of Onyx Traiteur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Onyx Traiteur, Brussel (Koekelberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Onyx Traiteur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Onyx Traiteur, Brussel (Koekelberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Onyx Traiteur, employees, financial statistics.