ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV

Contactgegevens ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV

Regio (region): Hooglede, België

Adres (address): Roeselarestraat 97,8830, België

Telefoon (phone): 051 24 06 24 051 24 06 24

Fax (fax): 051 24 04 99 051 24 04 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV
Products information ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02209594726
Ondernemingsnummer: 4095672607
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
259902. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
931104. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
22310105. Suitingen: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Suitings: wool, mohair, or similar fibers
26550101. Kegels, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Cones, fiber: made from purchased material
35310807. Drags, weg (bouw- en wegonderhoudsmiddelen) | Drags, road (construction and road maintenance equipment)
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV. ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV. Leave a respond for ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV. ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV
Location of ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV: Caboni S | Dalle Marc | ROLLUIKEN STUBBE BVBA | Rs. Visual Communication | De Paepe, Ronny

Other related companies as ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV: Caboni S | Dalle Marc | ROLLUIKEN STUBBE BVBA | Rs. Visual Communication | De Paepe, Ronny

ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Hooglede, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02209594726. Het bedrijf ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 97,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV is a company, that was registered 1985 in Hooglede region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, company assigned to the tax number BE02209594726. The company ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV is located at the address: Roeselarestraat 97,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, open positions, location of ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, Hooglede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, Hooglede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV, employees, financial statistics.