ROLLUIKEN STUBBE BVBA

Contactgegevens ROLLUIKEN STUBBE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLLUIKEN STUBBE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLLUIKEN STUBBE BVBA

Regio (region): Diksmuide (Keiem), België

Adres (address): Keiemdorpstraat 141,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 11 63 051 50 11 63

Fax (fax): 051 51 03 55 051 51 03 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLLUIKEN STUBBE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLLUIKEN STUBBE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLLUIKEN STUBBE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLLUIKEN STUBBE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLLUIKEN STUBBE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLLUIKEN STUBBE BVBA
Products information ROLLUIKEN STUBBE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04695800781
Ondernemingsnummer: 2358734130
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ROLLUIKEN STUBBE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA
(Get full report from official database of BE for ROLLUIKEN STUBBE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA
Addition kinds of activities for ROLLUIKEN STUBBE BVBA

671900. Holdings, nv | Holding companies, nec
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
10110202. Ijzerertspelletiseren | Iron ore pelletizing
23950101. Gewatteerde stoffen of doek | Quilted fabrics or cloth
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
35679909. Lacquering, Japanovens | Lacquering, japanning ovens
47410000. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij ROLLUIKEN STUBBE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLLUIKEN STUBBE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van ROLLUIKEN STUBBE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ROLLUIKEN STUBBE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Laat een reactie achter voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA. ROLLUIKEN STUBBE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Leave a respond for ROLLUIKEN STUBBE BVBA. ROLLUIKEN STUBBE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLLUIKEN STUBBE BVBA op de google maps. Adres en contacten ROLLUIKEN STUBBE BVBA
Location of ROLLUIKEN STUBBE BVBA on the google maps. Address and contacts of ROLLUIKEN STUBBE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLLUIKEN STUBBE BVBA ROLLUIKEN STUBBE BVBA: VANAELST - DE WEVER BVBA | Alg Schrijnwerkerij Serneels | Lorguet et Fils SPRL | Bodegraven-Metaal N.V. | Hollywood B.V.B.A.

Other related companies as ROLLUIKEN STUBBE BVBA: VANAELST - DE WEVER BVBA | Alg Schrijnwerkerij Serneels | Lorguet et Fils SPRL | Bodegraven-Metaal N.V. | Hollywood B.V.B.A.

ROLLUIKEN STUBBE BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Diksmuide (Keiem), België. De volledige naam van het bedrijf is ROLLUIKEN STUBBE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04695800781. Het bedrijf ROLLUIKEN STUBBE BVBA bevindt zich op het adres: Keiemdorpstraat 141,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ROLLUIKEN STUBBE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLLUIKEN STUBBE BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLLUIKEN STUBBE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLLUIKEN STUBBE BVBA, openstaande posities, locatie van ROLLUIKEN STUBBE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROLLUIKEN STUBBE BVBA is a company, that was registered 1987 in Diksmuide (Keiem) region, Belgium. Full name of company is ROLLUIKEN STUBBE BVBA, company assigned to the tax number BE04695800781. The company ROLLUIKEN STUBBE BVBA is located at the address: Keiemdorpstraat 141,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 160,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ROLLUIKEN STUBBE BVBA were not found.
The main activity of ROLLUIKEN STUBBE BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLLUIKEN STUBBE BVBA is not available. You also can look at reviews of ROLLUIKEN STUBBE BVBA, open positions, location of ROLLUIKEN STUBBE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLLUIKEN STUBBE BVBA, Diksmuide (Keiem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLLUIKEN STUBBE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLLUIKEN STUBBE BVBA, Diksmuide (Keiem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLLUIKEN STUBBE BVBA, employees, financial statistics.