Lorguet et Fils SPRL

Contactgegevens Lorguet et Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lorguet et Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lorguet et Fils SPRL

Regio (region): Liège 1 (Rocourt), België

Adres (address): Rue Francois Lefèbvre 136,4000, België

Telefoon (phone): 04 263 61 05 04 263 61 05

Fax (fax): +32 (58) 295-60-20 +32 (58) 295-60-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lorguet et Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lorguet et Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lorguet et Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lorguet et Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lorguet et Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lorguet et Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lorguet et Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lorguet et Fils SPRL
Products information Lorguet et Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03826232910
Ondernemingsnummer: 8329254150
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lorguet et Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lorguet et Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Lorguet et Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lorguet et Fils SPRL
Addition kinds of activities for Lorguet et Fils SPRL

931104. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government
17990901. Boring voor bouwconstructie | Boring for building construction
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
62110204. Beleggingsonderneming, algemene makelaardij | Investment firm, general brokerage
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
80499903. Biofeedback therapeut | Biofeedback therapist

Werken bij Lorguet et Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lorguet et Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lorguet et Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lorguet et Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Lorguet et Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Lorguet et Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lorguet et Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Lorguet et Fils SPRL. Lorguet et Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lorguet et Fils SPRL. Leave a respond for Lorguet et Fils SPRL. Lorguet et Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lorguet et Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Lorguet et Fils SPRL
Location of Lorguet et Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Lorguet et Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Lorguet et Fils SPRL Lorguet et Fils SPRL: Goedleven Constant NV | RIJWIELCENTRUM GAETHOFS BVBA | STANNAH SPRL | Rive Bleue | Kamer voor Handel en Nijverheid Kortrijk-Oostende-Roeselare-Tielt V.Z.W.

Other related companies as Lorguet et Fils SPRL: Goedleven Constant NV | RIJWIELCENTRUM GAETHOFS BVBA | STANNAH SPRL | Rive Bleue | Kamer voor Handel en Nijverheid Kortrijk-Oostende-Roeselare-Tielt V.Z.W.

Lorguet et Fils SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Rocourt), België. De volledige naam van het bedrijf is Lorguet et Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03826232910. Het bedrijf Lorguet et Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue Francois Lefèbvre 136,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lorguet et Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lorguet et Fils SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lorguet et Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lorguet et Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Lorguet et Fils SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lorguet et Fils SPRL is a company, that was registered 1995 in Liège 1 (Rocourt) region, Belgium. Full name of company is Lorguet et Fils SPRL, company assigned to the tax number BE03826232910. The company Lorguet et Fils SPRL is located at the address: Rue Francois Lefèbvre 136,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lorguet et Fils SPRL were not found.
The main activity of Lorguet et Fils SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lorguet et Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Lorguet et Fils SPRL, open positions, location of Lorguet et Fils SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lorguet et Fils SPRL, Liège 1 (Rocourt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lorguet et Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lorguet et Fils SPRL, Liège 1 (Rocourt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lorguet et Fils SPRL, employees, financial statistics.