WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL
Private companiesRailroad Transportation • WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL

Contactgegevens WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL

Regio (region): Wellin (Lomprez), België

Adres (address): Place du Château 26,6924, België

Telefoon (phone): 084 38 82 95; 0477 75 54 96 084 38 82 95; 0477 75 54 96

Fax (fax): 010 45 95 50; 084 38 87 99 010 45 95 50; 084 38 87 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL
Products information WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02446350097
Ondernemingsnummer: 6211090087
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 749,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL
(Get full report from official database of BE for WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL
Addition kinds of activities for WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL

3824. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
20829902. Bier (alcoholische drank) | Beer (alcoholic beverage)
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus
80110105. Interne geneeskunde, arts / chirurg | Internal medicine, physician/surgeon

Werken bij WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

  • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

Zoek naar antwoorden van WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL. Laat een reactie achter voor WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL. WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL. Leave a respond for WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL. WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL op de google maps. Adres en contacten WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL
Location of WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL on the google maps. Address and contacts of WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL: Promatic B NV | THERAPEUTISCH DAGCENTRUM | Nationaal Scheepvaartmuseum Steen | West Lease NV | BMS Champetterke

Other related companies as WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL: Promatic B NV | THERAPEUTISCH DAGCENTRUM | Nationaal Scheepvaartmuseum Steen | West Lease NV | BMS Champetterke

WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Wellin (Lomprez), België. De volledige naam van het bedrijf is WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02446350097. Het bedrijf WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL bevindt zich op het adres: Place du Château 26,6924. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 749,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, openstaande posities, locatie van WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL is a company, that was registered 2011 in Wellin (Lomprez) region, Belgium. Full name of company is WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, company assigned to the tax number BE02446350097. The company WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL is located at the address: Place du Château 26,6924. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 749,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL were not found.
The main activity of WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL is not available. You also can look at reviews of WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, open positions, location of WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, Wellin (Lomprez): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, Wellin (Lomprez): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WELLIMMO-LOMPREZ ASSURANCES SPRL, employees, financial statistics.