Nationaal Scheepvaartmuseum Steen

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Nationaal Scheepvaartmuseum Steen
Private companiesRailroad Transportation • Nationaal Scheepvaartmuseum Steen

Contactgegevens Nationaal Scheepvaartmuseum Steen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nationaal Scheepvaartmuseum Steen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nationaal Scheepvaartmuseum Steen

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Steenplein 1,2000, België

Telefoon (phone): 03 201 93 40 03 201 93 40

Fax (fax): 03 201 93 41 03 201 93 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nationaal Scheepvaartmuseum Steen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nationaal Scheepvaartmuseum Steen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nationaal Scheepvaartmuseum Steen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nationaal Scheepvaartmuseum Steen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nationaal Scheepvaartmuseum Steen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nationaal Scheepvaartmuseum Steen
Products information Nationaal Scheepvaartmuseum Steen

BTW identificatienummer (tax): BE06174835205
Ondernemingsnummer: 3452148437
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Nationaal Scheepvaartmuseum Steen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nationaal Scheepvaartmuseum Steen
(Get full report from official database of BE for Nationaal Scheepvaartmuseum Steen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nationaal Scheepvaartmuseum Steen
Addition kinds of activities for Nationaal Scheepvaartmuseum Steen

26750303. Stencil board, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil board, die-cut: made from purchased materials
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
36250207. Schakelaars, elektrische stroom | Switches, electric power
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle

Werken bij Nationaal Scheepvaartmuseum Steen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nationaal Scheepvaartmuseum Steen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nationaal Scheepvaartmuseum Steen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nationaal Scheepvaartmuseum Steen. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Gemotiveerde thuishulp (Arendonk) via dienstencheques (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken.

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van Nationaal Scheepvaartmuseum Steen in sociale netwerken
Look for responds of Nationaal Scheepvaartmuseum Steen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nationaal Scheepvaartmuseum Steen. Laat een reactie achter voor Nationaal Scheepvaartmuseum Steen. Nationaal Scheepvaartmuseum Steen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nationaal Scheepvaartmuseum Steen. Leave a respond for Nationaal Scheepvaartmuseum Steen. Nationaal Scheepvaartmuseum Steen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nationaal Scheepvaartmuseum Steen op de google maps. Adres en contacten Nationaal Scheepvaartmuseum Steen
Location of Nationaal Scheepvaartmuseum Steen on the google maps. Address and contacts of Nationaal Scheepvaartmuseum Steen

Andere gerelateerde bedrijven als come Nationaal Scheepvaartmuseum Steen Nationaal Scheepvaartmuseum Steen: DRANKENSERVICE DHONDT NV | Carmans Wegenbouw NV | Greenhill Sports & Events NV | De Pauw Verzekeringen | Tuktuk-thailand-usa

Other related companies as Nationaal Scheepvaartmuseum Steen: DRANKENSERVICE DHONDT NV | Carmans Wegenbouw NV | Greenhill Sports & Events NV | De Pauw Verzekeringen | Tuktuk-thailand-usa

Nationaal Scheepvaartmuseum Steen is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06174835205. Het bedrijf Nationaal Scheepvaartmuseum Steen bevindt zich op het adres: Steenplein 1,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 740,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Nationaal Scheepvaartmuseum Steen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nationaal Scheepvaartmuseum Steen is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nationaal Scheepvaartmuseum Steen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, openstaande posities, locatie van Nationaal Scheepvaartmuseum Steen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nationaal Scheepvaartmuseum Steen is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, company assigned to the tax number BE06174835205. The company Nationaal Scheepvaartmuseum Steen is located at the address: Steenplein 1,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 740,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Nationaal Scheepvaartmuseum Steen were not found.
The main activity of Nationaal Scheepvaartmuseum Steen is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nationaal Scheepvaartmuseum Steen is not available. You also can look at reviews of Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, open positions, location of Nationaal Scheepvaartmuseum Steen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nationaal Scheepvaartmuseum Steen, employees, financial statistics.