VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA

Contactgegevens VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Molenweg 138,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 92 81; 0475 61 34 92 011 81 92 81; 0475 61 34 92

Fax (fax): 011 81 92 82 011 81 92 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA
Products information VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08760192871
Ondernemingsnummer: 9690460205
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA
(Get full report from official database of BE for VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA
Addition kinds of activities for VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA

331201. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
353702. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
14299912. Serpentine, verpletterd en gebroken-steengroeven | Serpentine, crushed and broken-quarrying
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
49530202. Vloeistofafval, inzameling en verwijdering | Liquid waste, collection and disposal
73899958. Abonnementsverplichtingen: tijdschrift, krant, enz. | Subscription fulfillment services: magazine, newspaper, etc.
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

Zoek naar antwoorden van VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA. Laat een reactie achter voor VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA. VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA. Leave a respond for VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA. VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA op de google maps. Adres en contacten VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA
Location of VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA on the google maps. Address and contacts of VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA: Laheyne Françoise | Matholet L SPRL | DICLA BVBA | Sidech S.A. | Geert Cool

Other related companies as VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA: Laheyne Françoise | Matholet L SPRL | DICLA BVBA | Sidech S.A. | Geert Cool

VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08760192871. Het bedrijf VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA bevindt zich op het adres: Molenweg 138,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, openstaande posities, locatie van VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA is a company, that was registered 1992 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, company assigned to the tax number BE08760192871. The company VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA is located at the address: Molenweg 138,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA were not found.
The main activity of VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA is not available. You also can look at reviews of VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, open positions, location of VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA, employees, financial statistics.