DAVISTER SPRL

Contactgegevens DAVISTER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAVISTER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAVISTER SPRL

Regio (region): Namur (Saint-Servais), België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 30,5002, België

Telefoon (phone): 081 73 16 99 081 73 16 99

Fax (fax): 081 73 91 67 081 73 91 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAVISTER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAVISTER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAVISTER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAVISTER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAVISTER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAVISTER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAVISTER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAVISTER SPRL
Products information DAVISTER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06173736572
Ondernemingsnummer: 9247436523
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DAVISTER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAVISTER SPRL
(Get full report from official database of BE for DAVISTER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAVISTER SPRL
Addition kinds of activities for DAVISTER SPRL

20320211. Spaanse gerechten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spanish foods: packaged in cans, jars, etc.
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
29990101. Coke (niet van raffinaderijen), aardolie | Coke (not from refineries), petroleum
37320207. Reddingsboten, bouw en reparatie | Lifeboats, building and repairing
38420500. Bandages en dressings | Bandages and dressings
39650105. Stukken, shirt, behalve kostbaar / halffabriek of steen | Studs, shirt, except precious/semiprecious metal or stone
50830313. Windmachines (vorstbeveiligingsapparatuur) | Wind machines (frost protection equipment)

Werken bij DAVISTER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAVISTER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAVISTER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAVISTER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Schrijnwerker Plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen van gevelbekleding

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van DAVISTER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DAVISTER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAVISTER SPRL. Laat een reactie achter voor DAVISTER SPRL. DAVISTER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAVISTER SPRL. Leave a respond for DAVISTER SPRL. DAVISTER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAVISTER SPRL op de google maps. Adres en contacten DAVISTER SPRL
Location of DAVISTER SPRL on the google maps. Address and contacts of DAVISTER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DAVISTER SPRL DAVISTER SPRL: De Visu Digital Document Design SPRL | Takirou SPRL | FRANCOTYP-POSTALIA NV NV | New Manta N.V. | Department of Geology

Other related companies as DAVISTER SPRL: De Visu Digital Document Design SPRL | Takirou SPRL | FRANCOTYP-POSTALIA NV NV | New Manta N.V. | Department of Geology

DAVISTER SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Namur (Saint-Servais), België. De volledige naam van het bedrijf is DAVISTER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06173736572. Het bedrijf DAVISTER SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 30,5002. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DAVISTER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAVISTER SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAVISTER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAVISTER SPRL, openstaande posities, locatie van DAVISTER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DAVISTER SPRL is a company, that was registered 2016 in Namur (Saint-Servais) region, Belgium. Full name of company is DAVISTER SPRL, company assigned to the tax number BE06173736572. The company DAVISTER SPRL is located at the address: Chaussée de Waterloo 30,5002. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DAVISTER SPRL were not found.
The main activity of DAVISTER SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DAVISTER SPRL is not available. You also can look at reviews of DAVISTER SPRL, open positions, location of DAVISTER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAVISTER SPRL, Namur (Saint-Servais): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAVISTER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAVISTER SPRL, Namur (Saint-Servais): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAVISTER SPRL, employees, financial statistics.