New Manta N.V.

Contactgegevens New Manta N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Manta N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Manta N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Heirbaan 127, B-1745 Opwijk, België

Telefoon (phone): (052) 355855 (052) 355855

Fax (fax): (052) 356188 (052) 356188

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Manta N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Manta N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Manta N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Manta N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Manta N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Manta N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Manta N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Manta N.V.
Products information New Manta N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09950286865
Ondernemingsnummer: 4944641113
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in New Manta N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Manta N.V.
(Get full report from official database of BE for New Manta N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Manta N.V.
Addition kinds of activities for New Manta N.V.

599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
17310000. Elektrisch werk | Electrical work
30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
50830000. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
59999934. condooms | Condoms
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations

Werken bij New Manta N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Manta N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Manta N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Manta N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

Zoek naar antwoorden van New Manta N.V. in sociale netwerken
Look for responds of New Manta N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Manta N.V.. Laat een reactie achter voor New Manta N.V.. New Manta N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Manta N.V.. Leave a respond for New Manta N.V.. New Manta N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Manta N.V. op de google maps. Adres en contacten New Manta N.V.
Location of New Manta N.V. on the google maps. Address and contacts of New Manta N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come New Manta N.V. New Manta N.V.: DRN Infrastructuren | SLEEPING SOCIETY (THE) | L P G PERFORMANCE | Symantec BVBA | Entre Rêves et Réalité SPRL

Other related companies as New Manta N.V.: DRN Infrastructuren | SLEEPING SOCIETY (THE) | L P G PERFORMANCE | Symantec BVBA | Entre Rêves et Réalité SPRL

New Manta N.V. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is New Manta N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09950286865. Het bedrijf New Manta N.V. bevindt zich op het adres: Heirbaan 127, B-1745 Opwijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 532,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in New Manta N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New Manta N.V. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Manta N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Manta N.V., openstaande posities, locatie van New Manta N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

New Manta N.V. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is New Manta N.V., company assigned to the tax number BE09950286865. The company New Manta N.V. is located at the address: Heirbaan 127, B-1745 Opwijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 532,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in New Manta N.V. were not found.
The main activity of New Manta N.V. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of New Manta N.V. is not available. You also can look at reviews of New Manta N.V., open positions, location of New Manta N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Manta N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Manta N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Manta N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Manta N.V., employees, financial statistics.