Vanhelmont SPRL

Contactgegevens Vanhelmont SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhelmont SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhelmont SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Peter Benoitplein 15K,1120, België

Telefoon (phone): 02 264 99 64 02 264 99 64

Fax (fax): 02 264 99 61 02 264 99 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhelmont SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhelmont SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhelmont SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhelmont SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhelmont SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhelmont SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhelmont SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhelmont SPRL
Products information Vanhelmont SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04807312011
Ondernemingsnummer: 8136993408
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vanhelmont SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhelmont SPRL
(Get full report from official database of BE for Vanhelmont SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhelmont SPRL
Addition kinds of activities for Vanhelmont SPRL

353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
13890105. Lease tanks, olie veld: oprichten, schoonmaken en repareren | Lease tanks, oil field: erecting, cleaning, and repairing
22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
26790706. Wikkelaars, papier (ongedrukte): gemaakt van aangekocht materiaal | Wrappers, paper (unprinted): made from purchased material
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec

Werken bij Vanhelmont SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhelmont SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhelmont SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhelmont SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

Zoek naar antwoorden van Vanhelmont SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vanhelmont SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhelmont SPRL. Laat een reactie achter voor Vanhelmont SPRL. Vanhelmont SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhelmont SPRL. Leave a respond for Vanhelmont SPRL. Vanhelmont SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhelmont SPRL op de google maps. Adres en contacten Vanhelmont SPRL
Location of Vanhelmont SPRL on the google maps. Address and contacts of Vanhelmont SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhelmont SPRL Vanhelmont SPRL: Grafimat NV | Poquito | LE COMPAGNONNAGE INFORMATIQUE | LUCTOR BELTING BELGIE NV | GELIS

Other related companies as Vanhelmont SPRL: Grafimat NV | Poquito | LE COMPAGNONNAGE INFORMATIQUE | LUCTOR BELTING BELGIE NV | GELIS

Vanhelmont SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhelmont SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04807312011. Het bedrijf Vanhelmont SPRL bevindt zich op het adres: Peter Benoitplein 15K,1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vanhelmont SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhelmont SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhelmont SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhelmont SPRL, openstaande posities, locatie van Vanhelmont SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanhelmont SPRL is a company, that was registered 2011 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Vanhelmont SPRL, company assigned to the tax number BE04807312011. The company Vanhelmont SPRL is located at the address: Peter Benoitplein 15K,1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vanhelmont SPRL were not found.
The main activity of Vanhelmont SPRL is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhelmont SPRL is not available. You also can look at reviews of Vanhelmont SPRL, open positions, location of Vanhelmont SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhelmont SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhelmont SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhelmont SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhelmont SPRL, employees, financial statistics.