LUCTOR BELTING BELGIE NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LUCTOR BELTING BELGIE NV
Private companiesMotor Freight Transportation • LUCTOR BELTING BELGIE NV

Contactgegevens LUCTOR BELTING BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCTOR BELTING BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCTOR BELTING BELGIE NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 14,9100, België

Telefoon (phone): 03 232 18 57 03 232 18 57

Fax (fax): 03 776 69 52 03 776 69 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCTOR BELTING BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCTOR BELTING BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCTOR BELTING BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCTOR BELTING BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCTOR BELTING BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCTOR BELTING BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCTOR BELTING BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCTOR BELTING BELGIE NV
Products information LUCTOR BELTING BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04603790283
Ondernemingsnummer: 1714111328
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LUCTOR BELTING BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCTOR BELTING BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for LUCTOR BELTING BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCTOR BELTING BELGIE NV
Addition kinds of activities for LUCTOR BELTING BELGIE NV

249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
503999. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
35319901. Luchtwerkplatforms: hydraulisch / elektrisch. | Aerial work platforms: hydraulic/elec. truck/carrier mounted
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
36449902. Isolatoren en isolatiematerialen, elektrisch | Insulators and insulation materials, electrical
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site

Werken bij LUCTOR BELTING BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCTOR BELTING BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCTOR BELTING BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCTOR BELTING BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van LUCTOR BELTING BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of LUCTOR BELTING BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCTOR BELTING BELGIE NV. Laat een reactie achter voor LUCTOR BELTING BELGIE NV. LUCTOR BELTING BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCTOR BELTING BELGIE NV. Leave a respond for LUCTOR BELTING BELGIE NV. LUCTOR BELTING BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCTOR BELTING BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten LUCTOR BELTING BELGIE NV
Location of LUCTOR BELTING BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of LUCTOR BELTING BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCTOR BELTING BELGIE NV LUCTOR BELTING BELGIE NV: ATK VZW | Sports Travel | Avesta Polarit N.V. | Serneels N.V. | Ronald Verbruggen

Other related companies as LUCTOR BELTING BELGIE NV: ATK VZW | Sports Travel | Avesta Polarit N.V. | Serneels N.V. | Ronald Verbruggen

LUCTOR BELTING BELGIE NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCTOR BELTING BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04603790283. Het bedrijf LUCTOR BELTING BELGIE NV bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 14,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LUCTOR BELTING BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCTOR BELTING BELGIE NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCTOR BELTING BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCTOR BELTING BELGIE NV, openstaande posities, locatie van LUCTOR BELTING BELGIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LUCTOR BELTING BELGIE NV is a company, that was registered 1999 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is LUCTOR BELTING BELGIE NV, company assigned to the tax number BE04603790283. The company LUCTOR BELTING BELGIE NV is located at the address: Prins Boudewijnlaan 14,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LUCTOR BELTING BELGIE NV were not found.
The main activity of LUCTOR BELTING BELGIE NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCTOR BELTING BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of LUCTOR BELTING BELGIE NV, open positions, location of LUCTOR BELTING BELGIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCTOR BELTING BELGIE NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCTOR BELTING BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCTOR BELTING BELGIE NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCTOR BELTING BELGIE NV, employees, financial statistics.