Van Clapdurp BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Clapdurp BVBA
Private companiesReal Estate • Van Clapdurp BVBA

Contactgegevens Van Clapdurp BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Clapdurp BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Clapdurp BVBA

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 170,2640, België

Telefoon (phone): 03 449 56 35; 03 449 86 23 03 449 56 35; 03 449 86 23

Fax (fax): 03 440 39 87 03 440 39 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Clapdurp BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Clapdurp BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Clapdurp BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Clapdurp BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Clapdurp BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Clapdurp BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Clapdurp BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Clapdurp BVBA
Products information Van Clapdurp BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02175262451
Ondernemingsnummer: 5198425292
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Clapdurp BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Clapdurp BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Clapdurp BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Clapdurp BVBA
Addition kinds of activities for Van Clapdurp BVBA

221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
321103. Bouwglas | Construction glass
355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
33990102. Vlokken, metaal | Flakes, metal
35310408. Betonplanten | Concrete plants
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer
79991000. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services

Werken bij Van Clapdurp BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Clapdurp BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Clapdurp BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Clapdurp BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van Van Clapdurp BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Clapdurp BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Clapdurp BVBA. Laat een reactie achter voor Van Clapdurp BVBA. Van Clapdurp BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Clapdurp BVBA. Leave a respond for Van Clapdurp BVBA. Van Clapdurp BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Clapdurp BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Clapdurp BVBA
Location of Van Clapdurp BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Clapdurp BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Clapdurp BVBA Van Clapdurp BVBA: C.B.M.S. NV | A VAN DER ELST | BRUSSELSE INTERCOMMUNALE VOOR WATERDISTRIBUTIE (BIWD) | BCM Technomic International | NUNFT

Other related companies as Van Clapdurp BVBA: C.B.M.S. NV | A VAN DER ELST | BRUSSELSE INTERCOMMUNALE VOOR WATERDISTRIBUTIE (BIWD) | BCM Technomic International | NUNFT

Van Clapdurp BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Clapdurp BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02175262451. Het bedrijf Van Clapdurp BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 170,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Clapdurp BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Clapdurp BVBA is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Clapdurp BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Clapdurp BVBA, openstaande posities, locatie van Van Clapdurp BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Clapdurp BVBA is a company, that was registered 2006 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Van Clapdurp BVBA, company assigned to the tax number BE02175262451. The company Van Clapdurp BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 170,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Clapdurp BVBA were not found.
The main activity of Van Clapdurp BVBA is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Clapdurp BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Clapdurp BVBA, open positions, location of Van Clapdurp BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Clapdurp BVBA, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Clapdurp BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Clapdurp BVBA, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Clapdurp BVBA, employees, financial statistics.