BCM Technomic International

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BCM Technomic International
Private companiesReal Estate • BCM Technomic International

Contactgegevens BCM Technomic International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BCM Technomic International: address, phone, fax, email, website, opening hours

BCM Technomic International

Regio (region): Antwerpen B-2018 - BE, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 34 bus 9, België

Telefoon (phone): +32.3.238.6469 +32.3.238.6469

Fax (fax): +32.3.238.4171 +32.3.238.4171

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BCM Technomic International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BCM Technomic International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BCM Technomic International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BCM Technomic International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BCM Technomic International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BCM Technomic International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BCM Technomic International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BCM Technomic International
Products information BCM Technomic International

BTW identificatienummer (tax): BE05065216064
Ondernemingsnummer: 6693115234
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BCM Technomic International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BCM Technomic International
(Get full report from official database of BE for BCM Technomic International)

Aanvulling soorten activiteiten voor BCM Technomic International
Addition kinds of activities for BCM Technomic International

9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
44490100. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
50210100. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
50940201. munten | Coins
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance

Werken bij BCM Technomic International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BCM Technomic International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BCM Technomic International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BCM Technomic International. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

Zoek naar antwoorden van BCM Technomic International in sociale netwerken
Look for responds of BCM Technomic International in social networks

Lees alle opmerkingen voor BCM Technomic International. Laat een reactie achter voor BCM Technomic International. BCM Technomic International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BCM Technomic International. Leave a respond for BCM Technomic International. BCM Technomic International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BCM Technomic International op de google maps. Adres en contacten BCM Technomic International
Location of BCM Technomic International on the google maps. Address and contacts of BCM Technomic International

Andere gerelateerde bedrijven als come BCM Technomic International BCM Technomic International: Cheron G | H&TH BVBA | Ergo Concerns & Basics BVBA | Bart Van Sichem | decolines

Other related companies as BCM Technomic International: Cheron G | H&TH BVBA | Ergo Concerns & Basics BVBA | Bart Van Sichem | decolines

BCM Technomic International is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen B-2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BCM Technomic International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05065216064. Het bedrijf BCM Technomic International bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 34 bus 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BCM Technomic International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BCM Technomic International is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BCM Technomic International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BCM Technomic International, openstaande posities, locatie van BCM Technomic International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BCM Technomic International is a company, that was registered 2003 in Antwerpen B-2018 - BE region, Belgium. Full name of company is BCM Technomic International, company assigned to the tax number BE05065216064. The company BCM Technomic International is located at the address: Mechelsesteenweg 34 bus 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BCM Technomic International were not found.
The main activity of BCM Technomic International is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BCM Technomic International is not available. You also can look at reviews of BCM Technomic International, open positions, location of BCM Technomic International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BCM Technomic International, Antwerpen B-2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BCM Technomic International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BCM Technomic International, Antwerpen B-2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BCM Technomic International, employees, financial statistics.