NELISSEN VERZEKERINGEN NV

Contactgegevens NELISSEN VERZEKERINGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NELISSEN VERZEKERINGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NELISSEN VERZEKERINGEN NV

Regio (region): Alken, België

Adres (address): Lambrechtsplein 8,3570, België

Telefoon (phone): 011 59 07 90 011 59 07 90

Fax (fax): 011 59 07 91 011 59 07 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NELISSEN VERZEKERINGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NELISSEN VERZEKERINGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NELISSEN VERZEKERINGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NELISSEN VERZEKERINGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NELISSEN VERZEKERINGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NELISSEN VERZEKERINGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NELISSEN VERZEKERINGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NELISSEN VERZEKERINGEN NV
Products information NELISSEN VERZEKERINGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01216979980
Ondernemingsnummer: 2138458251
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NELISSEN VERZEKERINGEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NELISSEN VERZEKERINGEN NV
(Get full report from official database of BE for NELISSEN VERZEKERINGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NELISSEN VERZEKERINGEN NV
Addition kinds of activities for NELISSEN VERZEKERINGEN NV

15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
22590300. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
39310115. Orgaanonderdelen en materialen | Organ parts and materials
51110000. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper

Werken bij NELISSEN VERZEKERINGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NELISSEN VERZEKERINGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NELISSEN VERZEKERINGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NELISSEN VERZEKERINGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van NELISSEN VERZEKERINGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of NELISSEN VERZEKERINGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NELISSEN VERZEKERINGEN NV. Laat een reactie achter voor NELISSEN VERZEKERINGEN NV. NELISSEN VERZEKERINGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NELISSEN VERZEKERINGEN NV. Leave a respond for NELISSEN VERZEKERINGEN NV. NELISSEN VERZEKERINGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NELISSEN VERZEKERINGEN NV op de google maps. Adres en contacten NELISSEN VERZEKERINGEN NV
Location of NELISSEN VERZEKERINGEN NV on the google maps. Address and contacts of NELISSEN VERZEKERINGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NELISSEN VERZEKERINGEN NV NELISSEN VERZEKERINGEN NV: Van Elsen Liesbeth | Verlinden NV | HOTEL BOEVERIE | F B D Advertising & Design | European Society of Chartered Surveyors

Other related companies as NELISSEN VERZEKERINGEN NV: Van Elsen Liesbeth | Verlinden NV | HOTEL BOEVERIE | F B D Advertising & Design | European Society of Chartered Surveyors

NELISSEN VERZEKERINGEN NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Alken, België. De volledige naam van het bedrijf is NELISSEN VERZEKERINGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01216979980. Het bedrijf NELISSEN VERZEKERINGEN NV bevindt zich op het adres: Lambrechtsplein 8,3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NELISSEN VERZEKERINGEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NELISSEN VERZEKERINGEN NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NELISSEN VERZEKERINGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NELISSEN VERZEKERINGEN NV, openstaande posities, locatie van NELISSEN VERZEKERINGEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NELISSEN VERZEKERINGEN NV is a company, that was registered 1988 in Alken region, Belgium. Full name of company is NELISSEN VERZEKERINGEN NV, company assigned to the tax number BE01216979980. The company NELISSEN VERZEKERINGEN NV is located at the address: Lambrechtsplein 8,3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NELISSEN VERZEKERINGEN NV were not found.
The main activity of NELISSEN VERZEKERINGEN NV is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NELISSEN VERZEKERINGEN NV is not available. You also can look at reviews of NELISSEN VERZEKERINGEN NV, open positions, location of NELISSEN VERZEKERINGEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NELISSEN VERZEKERINGEN NV, Alken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NELISSEN VERZEKERINGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NELISSEN VERZEKERINGEN NV, Alken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NELISSEN VERZEKERINGEN NV, employees, financial statistics.