HOTEL BOEVERIE

Contactgegevens HOTEL BOEVERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL BOEVERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL BOEVERIE

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Boeveriestraat 2,8000, België

Telefoon (phone): +32 (86) 494-61-42 +32 (86) 494-61-42

Fax (fax): +32 (11) 200-84-12 +32 (11) 200-84-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL BOEVERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL BOEVERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL BOEVERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL BOEVERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL BOEVERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL BOEVERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL BOEVERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL BOEVERIE
Products information HOTEL BOEVERIE

BTW identificatienummer (tax): BE07327575683
Ondernemingsnummer: 6746124267
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HOTEL BOEVERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL BOEVERIE
(Get full report from official database of BE for HOTEL BOEVERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL BOEVERIE
Addition kinds of activities for HOTEL BOEVERIE

334100. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
832207. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
20460106. Aardappelzetmeel | Potato starch
23710000. Bontgoederen | Fur goods
89990202. Wenskaart schilderij met de hand | Greeting card painting by hand
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij HOTEL BOEVERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL BOEVERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL BOEVERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL BOEVERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van HOTEL BOEVERIE in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL BOEVERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL BOEVERIE. Laat een reactie achter voor HOTEL BOEVERIE. HOTEL BOEVERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL BOEVERIE. Leave a respond for HOTEL BOEVERIE. HOTEL BOEVERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL BOEVERIE op de google maps. Adres en contacten HOTEL BOEVERIE
Location of HOTEL BOEVERIE on the google maps. Address and contacts of HOTEL BOEVERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL BOEVERIE HOTEL BOEVERIE: CITYTEC | AUTOSERVICE TOM GEENEN | PEETERS GUIDO | LOEWE-SERVITRONIC | Ambachtelijk Koffiehuis (Het)

Other related companies as HOTEL BOEVERIE: CITYTEC | AUTOSERVICE TOM GEENEN | PEETERS GUIDO | LOEWE-SERVITRONIC | Ambachtelijk Koffiehuis (Het)

HOTEL BOEVERIE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL BOEVERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07327575683. Het bedrijf HOTEL BOEVERIE bevindt zich op het adres: Boeveriestraat 2,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HOTEL BOEVERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL BOEVERIE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL BOEVERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL BOEVERIE, openstaande posities, locatie van HOTEL BOEVERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOTEL BOEVERIE is a company, that was registered 1991 in Brugge region, Belgium. Full name of company is HOTEL BOEVERIE, company assigned to the tax number BE07327575683. The company HOTEL BOEVERIE is located at the address: Boeveriestraat 2,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HOTEL BOEVERIE were not found.
The main activity of HOTEL BOEVERIE is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL BOEVERIE is not available. You also can look at reviews of HOTEL BOEVERIE, open positions, location of HOTEL BOEVERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL BOEVERIE, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL BOEVERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL BOEVERIE, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL BOEVERIE, employees, financial statistics.