Moens-De Wachter

Contactgegevens Moens-De Wachter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Moens-De Wachter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Moens-De Wachter

Regio (region): Grimbergen (Humbeek), België

Adres (address): Westvaartdijk 312B,1851, België

Telefoon (phone): 02 269 97 97 02 269 97 97

Fax (fax): 02 270 02 34 02 270 02 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Moens-De Wachter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Moens-De Wachter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Moens-De Wachter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Moens-De Wachter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Moens-De Wachter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Moens-De Wachter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Moens-De Wachter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Moens-De Wachter
Products information Moens-De Wachter

BTW identificatienummer (tax): BE08303161621
Ondernemingsnummer: 8530303955
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Moens-De Wachter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Moens-De Wachter
(Get full report from official database of BE for Moens-De Wachter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Moens-De Wachter
Addition kinds of activities for Moens-De Wachter

283406. dermatologica | Dermatologicals
461300. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
20239907. Ijsmengsel, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice cream mix, unfrozen: liquid or dry
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
50840808. lieren | Winches
51460000. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
57190105. Bestek | Cutlery

Werken bij Moens-De Wachter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Moens-De Wachter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Moens-De Wachter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Moens-De Wachter. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van Moens-De Wachter in sociale netwerken
Look for responds of Moens-De Wachter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Moens-De Wachter. Laat een reactie achter voor Moens-De Wachter. Moens-De Wachter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Moens-De Wachter. Leave a respond for Moens-De Wachter. Moens-De Wachter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Moens-De Wachter op de google maps. Adres en contacten Moens-De Wachter
Location of Moens-De Wachter on the google maps. Address and contacts of Moens-De Wachter

Andere gerelateerde bedrijven als come Moens-De Wachter Moens-De Wachter: Chavatte BVBA | PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL | Feyen Frederic | Baert Mengvoeders NV | Judice Meubles sa

Other related companies as Moens-De Wachter: Chavatte BVBA | PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL | Feyen Frederic | Baert Mengvoeders NV | Judice Meubles sa

Moens-De Wachter is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Grimbergen (Humbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Moens-De Wachter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303161621. Het bedrijf Moens-De Wachter bevindt zich op het adres: Westvaartdijk 312B,1851. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Moens-De Wachter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Moens-De Wachter is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Moens-De Wachter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Moens-De Wachter, openstaande posities, locatie van Moens-De Wachter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Moens-De Wachter is a company, that was registered 2015 in Grimbergen (Humbeek) region, Belgium. Full name of company is Moens-De Wachter, company assigned to the tax number BE08303161621. The company Moens-De Wachter is located at the address: Westvaartdijk 312B,1851. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Moens-De Wachter were not found.
The main activity of Moens-De Wachter is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Moens-De Wachter is not available. You also can look at reviews of Moens-De Wachter, open positions, location of Moens-De Wachter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Moens-De Wachter, Grimbergen (Humbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Moens-De Wachter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Moens-De Wachter, Grimbergen (Humbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Moens-De Wachter, employees, financial statistics.