PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL
Private companiesJustice, Public Order and Safety • PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL

Contactgegevens PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL

Regio (region): Rumes (La Glanerie), België

Adres (address): Rue du Bas Préau 22,7611, België

Telefoon (phone): 069 64 13 43; 069 64 78 18 069 64 13 43; 069 64 78 18

Fax (fax): 069 64 13 42 069 64 13 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL
Products information PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04086883544
Ondernemingsnummer: 1397155761
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL
(Get full report from official database of BE for PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL
Addition kinds of activities for PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL

24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
24490201. Vaten: hout, gecoördineerd | Barrels: wood, coopered
28510402. Penseelreinigers | Paintbrush cleaners
34639903. Automotive smeedstukken, nonferrous | Automotive forgings, nonferrous
35249904. Heggenscharen, elektrisch | Hedge trimmers, electric
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
51480000. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
59629901. Sigaretten automaten | Cigarettes vending machines

Werken bij PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL. Laat een reactie achter voor PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL. PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL. Leave a respond for PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL. PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL op de google maps. Adres en contacten PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL
Location of PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL on the google maps. Address and contacts of PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL: A.B.A.D. NV | Daewoo Car Center SA | Juventa N.V. | UBEMI N.V. | websign

Other related companies as PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL: A.B.A.D. NV | Daewoo Car Center SA | Juventa N.V. | UBEMI N.V. | websign

PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Rumes (La Glanerie), België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04086883544. Het bedrijf PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Bas Préau 22,7611. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, openstaande posities, locatie van PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL is a company, that was registered 2017 in Rumes (La Glanerie) region, Belgium. Full name of company is PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, company assigned to the tax number BE04086883544. The company PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL is located at the address: Rue du Bas Préau 22,7611. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL were not found.
The main activity of PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL is not available. You also can look at reviews of PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, open positions, location of PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, Rumes (La Glanerie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, Rumes (La Glanerie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK FROMENT IMMOBILIER SPRL, employees, financial statistics.