Jeunen Verzekeringskantoor

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Jeunen Verzekeringskantoor
Private companiesLegal Services • Jeunen Verzekeringskantoor

Contactgegevens Jeunen Verzekeringskantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeunen Verzekeringskantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeunen Verzekeringskantoor

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Maastrichterweg 108,3600, België

Telefoon (phone): 089 35 38 93; 0475 42 38 93 089 35 38 93; 0475 42 38 93

Fax (fax): 089 30 88 82 089 30 88 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeunen Verzekeringskantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeunen Verzekeringskantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeunen Verzekeringskantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeunen Verzekeringskantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeunen Verzekeringskantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeunen Verzekeringskantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeunen Verzekeringskantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeunen Verzekeringskantoor
Products information Jeunen Verzekeringskantoor

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jeunen Verzekeringskantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeunen Verzekeringskantoor
(Get full report from official database of BE for Jeunen Verzekeringskantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeunen Verzekeringskantoor
Addition kinds of activities for Jeunen Verzekeringskantoor

9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
799301. Muziekmachines | Music machines
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
29510000. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
38610207. Verwerkingsapparatuur, fotografisch | Processing equipment, photographic
39990504. Sigarettenaanstekerflitsen | Cigarette lighter flints

Werken bij Jeunen Verzekeringskantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeunen Verzekeringskantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeunen Verzekeringskantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeunen Verzekeringskantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van Jeunen Verzekeringskantoor in sociale netwerken
Look for responds of Jeunen Verzekeringskantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeunen Verzekeringskantoor. Laat een reactie achter voor Jeunen Verzekeringskantoor. Jeunen Verzekeringskantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeunen Verzekeringskantoor. Leave a respond for Jeunen Verzekeringskantoor. Jeunen Verzekeringskantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeunen Verzekeringskantoor op de google maps. Adres en contacten Jeunen Verzekeringskantoor
Location of Jeunen Verzekeringskantoor on the google maps. Address and contacts of Jeunen Verzekeringskantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeunen Verzekeringskantoor Jeunen Verzekeringskantoor: Jupi Pneus SA | Verbeke Electro NV | AERTSSEN KRANEN | Achten Autoverhuur | DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV

Other related companies as Jeunen Verzekeringskantoor: Jupi Pneus SA | Verbeke Electro NV | AERTSSEN KRANEN | Achten Autoverhuur | DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV

Jeunen Verzekeringskantoor is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeunen Verzekeringskantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf Jeunen Verzekeringskantoor bevindt zich op het adres: Maastrichterweg 108,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jeunen Verzekeringskantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeunen Verzekeringskantoor is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeunen Verzekeringskantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeunen Verzekeringskantoor, openstaande posities, locatie van Jeunen Verzekeringskantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jeunen Verzekeringskantoor is a company, that was registered 2000 in Genk region, Belgium. Full name of company is Jeunen Verzekeringskantoor, company assigned to the tax number BE02073913574. The company Jeunen Verzekeringskantoor is located at the address: Maastrichterweg 108,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jeunen Verzekeringskantoor were not found.
The main activity of Jeunen Verzekeringskantoor is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeunen Verzekeringskantoor is not available. You also can look at reviews of Jeunen Verzekeringskantoor, open positions, location of Jeunen Verzekeringskantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeunen Verzekeringskantoor, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeunen Verzekeringskantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeunen Verzekeringskantoor, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeunen Verzekeringskantoor, employees, financial statistics.