DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV
Private companiesLegal Services • DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV

Contactgegevens DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue Franklin 1B,1300, België

Telefoon (phone): 010 23 72 23; 0800 840 22 010 23 72 23; 0800 840 22

Fax (fax): 010 24 49 10 010 24 49 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV
Products information DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01435333251
Ondernemingsnummer: 2324951171
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV
Addition kinds of activities for DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV

306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
28999905. Koolstof verwijderend oplosmiddel | Carbon removing solvent
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
47319902. Vracht consolidatie | Freight consolidation
65319902. Veiling, onroerend goed | Auction, real estate

Werken bij DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

Zoek naar antwoorden van DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV. DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV. Leave a respond for DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV. DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV
Location of DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV: Motmans Eric BVBA | Cornet Seating Systems BVBA | Coussement Brandstoffen | Inspinazie vzw | Josiane Doignee

Other related companies as DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV: Motmans Eric BVBA | Cornet Seating Systems BVBA | Coussement Brandstoffen | Inspinazie vzw | Josiane Doignee

DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435333251. Het bedrijf DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Avenue Franklin 1B,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV is a company, that was registered 2010 in Wavre region, Belgium. Full name of company is DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01435333251. The company DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV is located at the address: Avenue Franklin 1B,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV were not found.
The main activity of DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, open positions, location of DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAIKIN AIRCONDITIONING BELGIUM NV, employees, financial statistics.