BOSCH-IDE GILLIS & Zn

Contactgegevens BOSCH-IDE GILLIS & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSCH-IDE GILLIS & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSCH-IDE GILLIS & Zn

Regio (region): Pittem, België

Adres (address): Meulebekestraat 68,8740, België

Telefoon (phone): 051 46 66 18 051 46 66 18

Fax (fax): 051 46 69 67 051 46 69 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSCH-IDE GILLIS & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSCH-IDE GILLIS & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSCH-IDE GILLIS & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSCH-IDE GILLIS & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSCH-IDE GILLIS & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSCH-IDE GILLIS & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSCH-IDE GILLIS & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSCH-IDE GILLIS & Zn
Products information BOSCH-IDE GILLIS & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE08518768310
Ondernemingsnummer: 5205017089
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOSCH-IDE GILLIS & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSCH-IDE GILLIS & Zn
(Get full report from official database of BE for BOSCH-IDE GILLIS & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSCH-IDE GILLIS & Zn
Addition kinds of activities for BOSCH-IDE GILLIS & Zn

083101. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
33560201. Gouden en gouden legeringen, lakens, strips, enz. | Gold and gold alloy bars, sheets, strip, etc.
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
50840105. Machines voor de productie van zuivelproducten, nec | Dairy products manufacturing machinery, nec
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory
87310103. Voedselonderzoek | Food research

Werken bij BOSCH-IDE GILLIS & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSCH-IDE GILLIS & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSCH-IDE GILLIS & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSCH-IDE GILLIS & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van BOSCH-IDE GILLIS & Zn in sociale netwerken
Look for responds of BOSCH-IDE GILLIS & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSCH-IDE GILLIS & Zn. Laat een reactie achter voor BOSCH-IDE GILLIS & Zn. BOSCH-IDE GILLIS & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSCH-IDE GILLIS & Zn. Leave a respond for BOSCH-IDE GILLIS & Zn. BOSCH-IDE GILLIS & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSCH-IDE GILLIS & Zn op de google maps. Adres en contacten BOSCH-IDE GILLIS & Zn
Location of BOSCH-IDE GILLIS & Zn on the google maps. Address and contacts of BOSCH-IDE GILLIS & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSCH-IDE GILLIS & Zn BOSCH-IDE GILLIS & Zn: SLT SPRLU | GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES | OFFICIEL | Toussaint SPRL | Paessens.com

Other related companies as BOSCH-IDE GILLIS & Zn: SLT SPRLU | GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES | OFFICIEL | Toussaint SPRL | Paessens.com

BOSCH-IDE GILLIS & Zn is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Pittem, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSCH-IDE GILLIS & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08518768310. Het bedrijf BOSCH-IDE GILLIS & Zn bevindt zich op het adres: Meulebekestraat 68,8740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOSCH-IDE GILLIS & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSCH-IDE GILLIS & Zn is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSCH-IDE GILLIS & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSCH-IDE GILLIS & Zn, openstaande posities, locatie van BOSCH-IDE GILLIS & Zn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOSCH-IDE GILLIS & Zn is a company, that was registered 2008 in Pittem region, Belgium. Full name of company is BOSCH-IDE GILLIS & Zn, company assigned to the tax number BE08518768310. The company BOSCH-IDE GILLIS & Zn is located at the address: Meulebekestraat 68,8740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOSCH-IDE GILLIS & Zn were not found.
The main activity of BOSCH-IDE GILLIS & Zn is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSCH-IDE GILLIS & Zn is not available. You also can look at reviews of BOSCH-IDE GILLIS & Zn, open positions, location of BOSCH-IDE GILLIS & Zn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSCH-IDE GILLIS & Zn, Pittem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSCH-IDE GILLIS & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSCH-IDE GILLIS & Zn, Pittem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSCH-IDE GILLIS & Zn, employees, financial statistics.